Kompanija je na dvodnevnu avanturu povela 25 putnika, koji su u rođendanskom nagradnom natječaju Let 25 ponudili najkreativnije odgovore na nagradno pitanje

Nedjelja, 14. 12. 2014. u 15:38, zadnja izmjena prije 3 sata i 54 minute Piše: 24sata

Croatia Airlines

Croatia Airlines u povodu 25. rođendana darovao je ovog vikenda nezaboravno putovanje u Amsterdam svojim najmaštovitijim putnicima. Kompanija je na dvodnevnu avanturu povela 25 putnika, koji su u rođendanskom nagradnom natječaju Let 25 ponudili najkreativnije odgovore na nagradno pitanje Zašto bih baš ja trebao osvojiti LET 25?

Rođendanski natječaj Let 25 izazvao je golemo zanimanje te je u 14 dana prikupljeno više od 6500 odgovora. Nagrađeno je 25 najzanimljivijih odgovora, a njihovim autorima kompanija je omogućila da vikend iz snova provedu baš kako su zaželjeli u svojoj prijavi. Dodatno oduševljenje izazvala je uvijek vesela i dobro raspoložena Ida Prester, koja je tijekom cijelog putovanja ispunjavala želje nagrađenim putnicima i pridonosila sjajnom raspoloženju.

Tako je organiziran posjet bolnici St. Lucas Andreas po kojoj je jedna od putnica dobila ime, vožnja brodicom po gradskim kanalima i razgledavanje na gradskim biciklima, posjet muzeju Van Gogha te obilazak poznate amsterdamske tržnice tulipana. Osim turističkog obilaska grada, njegovih kulturno-povijesnih znamenitosti i kultnih restorana, za jednog od nagrađenih putnika organiziran je i poseban posjet Tatoo shopu. Nekim putnicima, koji su se na ovo putovanje prijavili kako bi se oslobodili straha od letenja, omogućeno je da trenutke leta provedu u pilotskoj kabini.

Tagovi: croatia airlines

Izdvojeni komentari 2 komentara Pogledaj sve komentare

prije 46 minuta

suza13: jeste ga lulili????

prije 3 sata i 22 minute

Spec: Lijepo , a mene iznenadite pa bar jednom krenite na vrijeme !

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).