Amerikanka Michelle Lucas iz Virgina Beacha vjeruje da u tijelu njezinog sina, četverogodišnjeg Andrewa, živi duh američkog marinca, časnika Vala Lewisa koji je poginuo je Bejrutu 1983. godine.

Ispričala je kako njezin sin ima napadaje panike tijekom kojih izgovara stvari koje je mogao znati samo ubijeni vojnik, piše Daily Mail.

Iako Andrew Lucas ima samo četiri godine jasno se sjeća smrti američkog vojnika Lewisa koji je ubijen u terorističkom napadu u Bejrutu 23. listopada 1983. godine.

‘Mama, zašto si me pustila da umrem u vatri!!’ navodno dječačić vrišti gotovo svake noći.

Ona se, naravno, uplašila. Kako je dječak u napadajima panike ponavljao određene rečenice, Michelle ih je zapisala. Naprimjer, adresu groblja u državi Georgia. Saznala je da je upravo tamo pokopan vojnik Val Lewis.

Kada su mališanu pokazali njegovu sliku i fotografije drugih marinaca koji su zajedno s Lewisom poginuli u Libanonu, Andrew je samo kazao ‘ovo su moji prijatelji’.

Majka ga je odvela na mjesto gdje je marinac sahranjen na koji je dječak stavio cvijeće, no otrčao je i do jednog obližnjeg groba i kazao ‘ovo je moj prijatelj’.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook