Ljuta srednjoškolka Slađana Milić i njena prijateljica htjele su opljačkati Slađaninu baku i otići u Dubai na doček Nove godine. Policiji ih je prijavila Slađanina mama

Subota, 13. 12. 2014. u 23:30, zadnja izmjena prije 2 sata i 26 minuta Piše: Magdalena Mucić

FacebookMladenka Klisarić

Mladenka Klisarić i Slađana Milić iz BiH osumnjičene su za pokušaj razbojništva i nanošenje teških ozljeda Slađaninoj baki Mitri Dubakčić.

Srednjoškolke su u četvrtak sjekirom napale baku i to zato što je Slađana bila ljuta na Mitru jer je njenom bratu dala 200 kuna, a njoj samo 80.

Kad je baka krenula u štalu u zaseoku Dubačkić u Republici Srpskoj, djevojke maskirane kapuljačama triput su ju sjekirom udarile po glavi. Mitra je uspjela ostati pri svijesti te je pobjegla i pozvala sina koji je pak nazvao sestru, Slađaninu mamu, a ona je kćer prijavila policiji. Djevojke su u policiji zadržane 24 sata nakon čega su puštene. navodno su htjele opljačkati baku i otići u Dubai čekati Novu godinu, javlja Dnevni Avaz.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Šokantno!.

Tagovi: pokušaj pljačke, napad

Izdvojeni komentari 38 komentara Pogledaj sve komentare

prije 2 sata i 24 minute

Ljubomir Cukrov: nisan zna da za 200 kuna mos ic u dubai ….

prije 2 sata i 24 minute

Šljivovica: Srbi su inače po prirodi skloni sekiranju

prije 1 sat i 44 minute

Ana Vlainić: Nisu one zaslužile ni lipe od te bake.Niti ju vole niti poštuju,jadna baka što je dočekala.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).