Institucije države moraju raditi svoj posao, baš kao što je kolega Bandić često govorio. Vidjet ćemo što će od svega toga izaći, komentirao je Ivo Baldasar

Ponedjeljak, 27. 10. 2014. u 20:55, zadnja izmjena prije 3 sata i 47 minuta Piše: 24sata

Ivana Ivanović/PIXSELLIvo Baldasar

Nezgodno mi je komentirati slučaj, ali da, žao mi je. Mislim da je svakome žao. Institucije države moraju raditi svoj posao, baš kao što je kolega Bandić često govorio. Vidjet ćemo što će od svega toga izaći, komentirao je Ivo Baldasar, splitski gradonačelnik, uhićenje zagrebačkog Milana Bandića gostujući u eteru Radija Split.

– Ovo što sam dosad pročitao u novinama, ne bih rekao da je to baš nešto. Mislim da tu još ima prostora, vidjet ćemo što će se dalje zbivati. Ali to je sve skupa zabrinjavajuće – rekao je Baldasar.

– Kao i većina gradonačelnika, ali i državnih službenika ili direktora u javnim poduzećima, i ja se svakog jutra pet puta zapitam što mi sve ovo treba i hoću li išta potpisati. Čak i ako potpišete nešto u dobroj vjeri, pitanje je je li sve ispravno – kazao je Baldasar i dodao da će slučaj moći komentirati tek kada bude znao više o njemu.

Podsjetimo, Ivana Baldasar, kći gradonačelnika Splita, prije mjesec dana zaposlena je u Zagrebačkom holdingu. Bez natječaja je Baldasarova kći zaposlena na mjesto referentice u Službi za odnose s javnošću. Direktor Holdinga Slobodan Ljubičić priznao je da je Baldasarova kći zaposlena na njegovu inicijativu.

Pročitajte više o temi na stranici Uhićenje Milana Bandića.

Tagovi: uhićenje milana bandića, reakcija, milan bandić, ivo baldasar

Izdvojeni komentari 16 komentara Pogledaj sve komentare

prije 4 sata i 30 minuta

Sava Kovačević: Dobro kaže,potpisuje se na toj funkciji i po deset i više stvari svaki dan a Bandiću su godinama iznosili šlepere papira u policiju i češljali ima li neka greška,da ga sruše i da se dočepaju Zagreba, “Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen” Podrška Bandiću, pustite jedinog političara koji ima zajednički jezik sa narodom i kojeg narod i sirotinja ove zemlje podržava.

prije 4 sata i 32 minute

Gordana Firšt: Kaj sad i o njemu moramo nekaj tupiti, dajte ga pustite na miru, pa i on bu nadrljal, zato kaj ne zna jadan gdi bi si i vlastito dete zaposlil, a di još koga drugoga!

prije 4 sata i 8 minuta

veritas et aequitas: baldazare, “ima prostora”, naravno da ima čak i za tebe i tvoje kumove…i goli otok treba staviti u turističku ponudu…ma ja bi vas sve skupa objesio za ono što imate jedno ili nijedno…testis unus testis nullus

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).