Stanari ulice nakon obnove žalili su se Bandiću zbog trepćućih svjetala, koja su ih podsjećala na sletnu stazu za izvanzemaljce. Nakon toga ta su svjetla zamijenjena

Ponedjeljak, 15. 12. 2014. u 20:15 Piše: Nikol Zagorac

Patrik Macek/PIXSELLMesnička je dobila stupiće

Mesnička ulica u Zagrebu obnovljena je prije dva mjeseca, a izazvala je više prosvjeda nego divljenja. U ponedjeljak je konačno počelo postavljanje dugo očekivanih sigurnosnih stupića koji odvajaju kolnik od nogostupa.

Naime, još u studenom su iz Ureda za promet obećali njihovo postavljanje. Stanari ulice nakon obnove žalili su se Milanu Bandiću zbog trepćućih svjetala, koja su ih, kako su rekli, podsjećala na sletnu stazu za izvanzemaljce. Nakon toga ta su svjetla zamijenjena “umirujućima”, a sad i stupićima.

Vezani članci:

Tagovi: stupići, milan bandić, mesnička ulica

Izdvojeni komentari 10 komentara Pogledaj sve komentare

prije 3 sata i 18 minuta

felipe: Stupići su taman da zajašiš sa autom na njih 🙂

prije 6 sati i 3 minute

shit_happens_: pozivam autora ovog rijetko mudrog članka da ode na neki tunel vjerovatno i tamo sleću svemirci

prije 6 sati i 7 minuta

dinosaurus: aaaa i stupići su malo jači…. sve gore od gorega

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).