Ivan Bavčević, duhovni iscjelitelj, savjetnik za osobni životni razvoj, reiki majstor i poslovni konzultant predstavio je svoj predizborni predsjednički program u Splitu

Utorak, 25. 11. 2014. u 14:43, zadnja izmjena prije 5 sati i 57 minuta Piše: 24sata

Centar Svijesti

Nije mi namjera biti guverner kolonije, već predsjednik Republike. Pod okupacijom smo. Ona se ne vidi, ali je tu. Trebamo imati suverenitet nad proizvodnjom hrane, energetikom, pa i nad teritorijem jer već 24 godine nemamo riješenu granicu na Dunavu. Ono što su banke napravile Hrvatskoj je silovanje! Da su to napravili u Francuskoj, bili bi u zatvoru. Oni kupuju za jednu kunu, a onda to prodaju za 15 kuna, pa tko to osim njih može?, kazao je Ivan Bavčević, duhovni iscjelitelj, savjetnik za osobni životni razvoj, reiki majstor i poslovni konzultant koji je danas predstavio svoj izborni program, javlja Večernji list.

Ovo je sve samo ne suverena država. Nemamo Hrvatsku, izgubili smo ju putem. Još jednom moramo osloboditi državu, ustani narode!, samo su neke od njegovih poruka. Kazao je da je sramota da uvozimo 50 posto hrane koju pojedemo unatoč tome što možemo hraniti ‘šest milijuna svejeda ili čak do 44 milijuna vegetarijanaca’. Ključni problem je po njemu politika HNB-a koja je ‘samo mjenjačnica eura u kune’.

– HNB treba plasirati novac u naše gospodarstvo, treba posuđivati novac državi i jedinicama lokalne samouprave, a ne da se država zadužuje u stranim bankama. To je preduvjet razvoja ekonomije, kazao je i predložio rješenje u vidu – uzgoja konoplje.

Ako bismo na samo 30 posto obradivih površina uzgajali konoplju za medicinsku i industrijsku upotrebu, Hrvatska bi godišnje imala čistu zaradu od 100 milijardi eura, kazao je Bavčević. Dodao je i da bi kao predsjednik raspisao dva referenduma, o deblokadi HNB-a i novi referendum o ulasku/izlasku Hrvatske iz EU.

Vezani članci:

Pročitajte više o temi na stranici Predsjednički izbori.

Tagovi: predsjednički izbori, ivan bavčević

Izdvojeni komentari 76 komentara Pogledaj sve komentare

prije 3 sata i 45 minuta

Aster Blistok2: Od svih silno pametnih kandidata, ovaj čovjek i ne izgleda tako loše

prije 4 sata i 18 minuta

Herzog: Ionako nemamo puno izlaza ako nas ne spasi kanabis neće nitko više . Bog je ionako od nas davno digao ruke !

prije 5 sati i 2 minute

Sthanga Železni: Tko travu puši dobar je u duši 🙂 Nebuju to farmaceuti dozvolili kaj vam je aj bok

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).