Ponekad političari u kampanji govore nešto jer nisu sigurni da će biti izabrani. Ali, problemi nastaju kasnije, jer oni moraju ispuniti ono što su obećali, kaže Dačić

Petak, 23. 1. 2015. u 08:19, zadnja izmjena prije 5 sati i 30 minuta Piše: 24sata

REUTERS

Srbijanski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić izjavio je da bi novoizabrana hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović trebala voditi računa o tome što priča i radi jer više nije u opoziciji.

– Ponekad političari u izbornoj kampanji govore nešto jer nisu sigurni da će biti izabrani. Ali, problemi nastaju kasnije, jer oni moraju ispuniti ono što su obećali i zato moraju više voditi računa o tome što izjavljuju – rekao je Dačić u intervjuu za talijansku agenciju Nova koji prenosi B92.

Iako je Kolindina izjava vezana za Vojvodinu u Srbiji izazvala medijsku buru, Dačić ju stavlja u kontekst izborne kampanje i ne očekuje da će odnosi Hrvatske i Srbije postati kompliciraniji od dosadašnjih.

Pročitajte više o temi na stranici Predsjednički izbori.

Tagovi: kolinda grabar kitarović, izborna kampanja, ivica dačić

Izdvojeni komentari 127 komentara Pogledaj sve komentare

prije 5 sati i 14 minuta

CROATA: nečeš lako u eu dok Hrvati u srbiji ne budu imali ista prava kao srbi u Hrvatskoj , to bi bilo pravedno

prije 5 sati i 7 minuta

Marino Marijanovic: evo srbi nam davaju savjete.

prije 5 sati i 5 minuta

crni perica: Vidi ,vidi on i Milanović isto misle i govore,kao da su braća blizanci.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).