Uganda: Erick Kamanzi otkrio je da mu kćer ima modrice. Šokirao se kad je na snimkama nadzornih kamera vidio kako ju dadilja (22) tuče. Ocu je ‘pukao film’

Srijeda, 26. 11. 2014. u 15:50, zadnja izmjena prije 4 sata i 9 minuta Piše: Ivana Živko

Screenshot/LiveLeak

Policija u Ugandi je uhitila dadiljuJolly Tumuhiirwe (22) koja je snimljena kako zlostavlja i udara djevojčicu (2) jer joj je pozlilo dok je jela večeru.

Erick Kamanzi otkrio je da njegova kći ima modrice. Odmah je pregledao snimke nadzornih kamera koje su postavljene u kući i vidio kako dadilja baca njegovu kćer na pod, a onda je i udara i gazi. Napad je bio 15. studenog, a prve informacije su bile da je djevojčica umrla nakon zlostavljanja. Ali istražitelji su kasnije rekli da je djevojčica živa i da se oporavlja od ozljeda,piše Daily Mail.

Nakon što je vidio snimku prebio je dadilju. U invalidskim je kolicima i hrani se na cjevčice, piše Sowetan Live.

Dadilja je napad prijavila policiji, a Kamanzi je priveden. Policiji je ispričao da je dadilju izudarao jer mu je napala kćer, a zatim im je pokazao snimke. Nakon toga je policija odbacila prijavu protiv njega.

Policija sada navodno razmišlja o tome da protiv dadilje podnese prijavu za pokušaj ubojstva. Na sudu bi se ponovo trebala pojaviti 8. prosinca.

Inače, dadilja je za obitelj radila tri mjeseca.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Šokantno!.

Tagovi: snimka, otac, napad, dadilja

Izdvojeni komentari 11 komentara Pogledaj sve komentare

prije 3 sata i 35 minuta

sabo: Kod nas bi on završio na višegodišnjoj robiji, a njegova žena morala plaćati liječenje “jadnoj dadilji”

prije 3 sata i 54 minute

tihovk: e ne bi ona vise bila dadilja, a ne bi ni ja bio na slobodi!

prije 3 sata i 7 minuta

JBravarT: Odgojna mjera za odgojnu mjeru . Sad je dobila lekciju iz koe je naucila da se djeca ne tuku .

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).