Rexan Jones kaže da je njezin djed godinama zlostavljao njezinu majku. Ostala je trudna. Kasnije se počela drogirati i objesila se. Rexan i danas ima “ožiljke”

Utorak, 11. 8. 2015. u 08:00, zadnja izmjena prije 6 minuta Piše: Ivana Živko

a picture of me at 18 oh boy look at that natural red hair……. wow http://t.co/2vWdkovRoXpic.twitter.com/UPrp2nzGhm

— Rexan Jones (@RexanJ) February 10, 2015

Twitter

Rexan Jones (23) iz SAD- dijete je rođeno iz incesta. Njezin je djed seksualno zlostavljao njezinu majku koja je ostala trudna.

– Ja sam rezultat te trudnoće, on je moj djed i moj otac, a njegovo sedmero djece su moji tetke i ujaci, ali i braća i sestre – kaže Rexan. Kaže kako je njezina majka godinama trpjela zlostavljanje.

Otac joj je obećao da neće dirati njezinu braću i sestre ako bude šutjela.

Facebook/Rexan Jones

– Moja je majka otišla od kuće kada je imala 18 godina jer je shvatila da otac neće nikada održati svoje obećanje. Majka je odlučila prijaviti djeda i to istovremeno kada su ga prijavila i njezina braća – kaže Rexan. Obitelj se izolirala od svih i tvrdila je da je Rexanina majka ostala trudna s radnikom iz jednog hotela.

– No socijalna radnica nije odustajala. Obitelj je popustila i priznala da sam ja dijete incesta. To je kasnije dokazala i DNK analiza. Djed je osuđen na 20 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja i incesta – kaže Rexan. No zlostavljanje koje je njezina majka doživjela ostavilo je tragove.

Majka se počela drogirati. Imala je i dečka. Počeli su me zlostavljati, fotografirali su me i snimke prodavali kao dječju pornografiju. Moja se majka objesila u kolovozu 1996. godine kada sam imala gotovo pet godina – kaže Rexan. Tada je brigu o njoj preuzela baka koja ju je tukla i psihički zlostavljala. Rexan je ostala trudna sa 16 godina i tada joj se život promijenio.

Bori se s depresijama

– Prestala sam piti i koncentrirala se na to da svojem djetetu dam život bolji nego što je bio moj – kaže Rexan. Kada je došla roditi u bolnicu, liječnici su je prijavili socijalnoj radnici jer je bila puna masnica.

– Imala sam sreću, to je bila ista socijalna radnica koja je pomogla mojoj majci. Posvojila me i dijete i ja smo počeli normalno živjeti. Završila sam školu. Kasnije sam se udala za oca svojeg djeteta, svoju ljubav iz srednje škole. Dobili smo još jednog sina. Moj suprug je postao marinac – kaže Rexan. Priznaje da se borila s depresijama i da je završila u bolnici za psihičke bolesti. Kasnije se razvela od muža.

– Ali imam nekoliko zaista dobrih prijatelja. Nova žena mojeg bivšeg supruga također mi je prijateljica koja mi puno pomaže i podupire me. Imam i terapijskog psa koji me smiruje kada imam napade panike – kaže Rexan. Dodaje kako jako voli životinje i u slobodno vrijeme pomaže u veterinarskoj klinici.

Sinovi su joj danas stari 6 i 4 godine.

– Sve što znaju o mojoj prošlosti je da sam siroče i da sam posvojena – kaže Rexan. Dodaje da je osnovala i grupu pomoć za ljude koji su preživjeli slične stvari u životu kao i ona.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Sudbine.

Tagovi: otac, incest, djed

Izdvojeni komentari 13 komentara Pogledaj sve komentare

prije 16 minuta

nisam svoj: A što reći zar toga nema i kod nas u zabitnim mjestima a šuti se ..Tuga i jad :((

prije 17 minuta

BILOGORAC: Jadna djevojka i jadna joj majka

10.08.2015., 15:41

skver: prestrasno,da ti mozak stane.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).