To su posljednje vijesti koje imam o stanju djevojčice i moram priznati da smo svi pomalo odahnuli. Štoviše, djevojčica je i malo komunicirala, kazao je ravnatelj škole

Nedjelja, 30. 11. 2014. u 13:31, zadnja izmjena prije 26 minuta Piše: Tina Jokić

Ivana Ivanović/PixsellRavnatelj škole kaže da su svi odahnuli

Stanje učenice (7) osnovne škole Vjekoslava Paraća u Solinu, koju je u srijedu kolega iz razreda udario kišobranom u oko, osjetno je bolje. Kako nam je kazao ravnatelj Đuro Baloević djevojčicu su liječnici počeli polagano buditi iz inducirane kome.

– To su posljednje vijesti koje imam o stanju djevojčice i moram priznati da smo svi pomalo odahnuli. Štoviše, djevojčica je i malo komunicirala. Vjerujemo da sve to znači kako će potpuno ozdraviti – kazao nam je Baloević.

Curica već peti dan leži na dječjoj Jedinici intenzivnog liječenja KBC Split te o njoj skrbi cijeli tim liječnika, od maksilofacijalnog kirurga, neurokirurga, okulista te liječnici iz dječje klinike. Nakon niza pretraga ustvrdili su kako oko nije ozlijeđeno već ima povrede očne duplje.

Podsjetimo, djevojčica je nakon udarca kišobranom udarila glavom u ormar te bez svijesti pala na pod. Sve se odvijalo tijekom malog odmora. Reanimirao ju je učitelj koji je odmah nakon njezina pada ušao u učionicu. Zbog ozljeda glave, danima je bila u induciranoj komi kako bi joj se organizam brže oporavio. U školu je stigao krizni stožer koji je razgovarao s prvašićima kako bi prebrodili traumu.

Dječak koji ju je udario nije išao na nastavu. Dobio je posebnu psihološku pomoć.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: škola, liječenje, koma, kišobran, djevojčica

Izdvojeni komentari 6 komentara Pogledaj sve komentare

prije 16 minuta

Pancho: Konačno nešto lijepo za pročitati ! :))

prije 29 minuta

Calamity Jane: Ajd hvala Bogu! Lijepe vijesti!

prije 18 minuta

dipsy2010: Baš lijepa vijest … Napokon mogu svi odahnuti ….. Brz oporavak curici kao i malenom dječaku ….

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).