Žena (21) je navodno ostavila djecu samu te ju terete za dvostruko ubojstvo iz nehaja. Požar je izazvala plinska grijalica koja nije bila dovoljno udaljena od namještaja

Četvrtak, 15. 1. 2015. u 08:58, zadnja izmjena prije 4 sata i 1 minutu Piše: VLM

FacebookClifton i Ta’shae

Dvoje djece u dobi od 3 i 4 godine poginulo je u požaru kuće u gradu Bastrop u Louisiani nakon što ih je majka ostavila same. Prema službenom izvješću, 21-godišnja majka Ciarria Johnson ostavila je 4-godišnju djevojčicu Ta’shae i 3-godišnjeg Cliftona same u kući i otišla kod frizera, javlja kctv5.com.

Majka je navodno istražiteljima rekla da je iz kuće izašla oko 13 sati, ali i da se sa susjedom dogovorila da dođe paziti na djecu. Spomenula je i da su u kući bile dvije plinske grijalice i da je, kada se vratila kući, sve bilo u plamenu. Istražitelji su pak rekli kako nemarna majka nije dogovorila nikakvo čuvanje djece te da je kući došla tek kad su joj javili za požar.

Istraga je pokazala da je požar buknuo u blizini plinske grijalice koja se nalazila u dnevnoj sobi, a uzrok požara je vjerojatno bila premala udaljenost grijalice od zapaljivih materijala. Majku se tereti za dva ubojstva iz nehaja.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Šokantno!.

Tagovi: poginuli, djeca

Izdvojeni komentari 4 komentara Pogledaj sve komentare

prije 4 sata i 31 minutu

ella123xD: To nije majka.Tako malu djecu ostavljati same je zločin.Ja sam svoje vodila sa sobom gdje god je trebalo ,jedno za ruku čim je prohodalo a drugo na rukama.Glupača a jadne djece više nema ,a tek muke koje su prošli ,ovo je užas

prije 4 sata

vana 3: Jadna djeca,tek su počela živjeti počivala u miru! Majka je toliko nemarna kad je mogla svoju malenu djecu sa upaljenim grijalicama ostaviti samu. Moj bože gdje joj bila pamet..

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).