Prema neslužbenim informacijama, dva radnika HEP-a došli su na Trg Petra Zrinskog u Karlovcu jednom neplatiši isključiti struju. Vlasniku se to nije svidjelo

Četvrtak, 29. 1. 2015. u 13:32, zadnja izmjena prije 37 minuta Piše: 24sata

Hrvoje Jelavić/PIXSELLIlustracija

Dva radnika HEP-a napadnuta su i brutalno pretučena u samom centru Karlovca u četvrtak oko 10.30 sati. Prema neslužbenim informacijama, HEP-ovci su na Trg Petra Zrinskog došli jednog neplatišu isključiti s elektromreže. Vlasniku prostora to se očito nije svidjelo, pa ih je pretukao, a navodno mu je pomogla i njegova supruga.

Radnici su kolima Hitne pomoći prevezni u Opću bolnicu Karlovac.

Branko Mohorić, direktor karlovačke Elektre, potvrdio je za Večernji list da su njegovi djelatnici napadnuti te je kazao da će HEP protiv napadača podnijeti prijavu, odnosno tužiti ih.

– Na Korzu, gdje se i dogodio ovaj napad, uglavnom su stare zgrade s lošim električnim instalacijama, a imamo dosta problema i s krađom struje. Upravo je u ovom slučaju o tome je bila riječ. Već dulje znamo da ti stanari kradu struju, na što su bili upozoravani, a sada su djelatnici došli da im struju isključe. Nažalost, napadnuti su, a to osuđujemo i napravit ćemo sve da zaštitimo svoje radnike – kazao je Mohorić.

Policija je došla do stana kako bi razgovarala sa napadačima, no nisu ih zatekli u stanu.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: radnici, napad, hep

Izdvojeni komentari 56 komentara Pogledaj sve komentare

prije 25 minuta

Znanstvenik: Ono što meni smeta kod hepovci je to da samo dođu otvore tvoje brojilo i rade ko zna što bez da ti se jave u kuću da znaš da nešto rade a brojilo se uvijek nalazi na privatnom vlasništvu.Da smo u americi trčali bi za njima puškama -_-

prije 27 minuta

astra21: Zanimljivi ste s tim komentarima “tako im i treba, ionako im plaćamo previše struje, naplaćuju svašta..blabla.. ” – dajte razmislite!! Ti su ljudi došli obaviti svoj posao, samo posao koji im je rečen da se napravi, i vama je u redu da ih brutalno pretuku??! Bože, gdje živimo?! A ne pitate se zašto vi plaćate struju,a ovi nisu plaćali pa im sada zlo što su ih došli isključiti?Što bi trebali mlatiti tako i osobe koje rade za šalterima i izdaju račune,samo zato što su nam ih dali, blagajnice trebamo mlatiti zato što su nam zaračunali uzetu robu,svećenike jer im se mora platiti lukno i ostale gluparije inače nećete biti sahranjeni prikladno ili vjenčani..ma užas! Nadam se da će osobe biti strogo kažnjene za napad,a obojici djelatnika želim što brži oporavak..prikaži sve

prije 13 minuta

Benedict: Kako god, ta dvojica radnika mu nisu krivi ništa.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).