Ekspozija plina u utorak ujutro sa zemljom je sravnila kuću u kojoj su bili otac (36) i djevojčica (4). Iz ruševina su ih izvukli susjedi. Svi su iznenađeni što su preživjeli

Utorak, 18. 11. 2014. u 11:00, zadnja izmjena prije 3 sata i 16 minuta Piše: Rosana Stojmenović

Hampshire fire and rescue serviceOtac i djevojčica su dobro

Iz ruševina kuće u Shirleyu kod Southamptona otac i njegova 4-godišnja kćer izvučeni su živi i zdravi nakon što se njihov dom potpuno urušio uslijed eksplozije plina.

Eksplozija je u utorak rano ujutro sa zemljom sravnila njihovu kuću, a okolne su oštećene. Oboje su odvezeni u bolnicu gdje im je pružena pomoć. Srećom, samo su lakše ozlijeđeni, što je iznenadilo i liječnike s obzirom na mjesto nesreće.

Muškarčeva žena i majka djevojčice u vrijeme nesreće bila je na poslu.

– Bio je to užasan prizor. Činjenica da su ih iz ruševina žive izvukli susjedi prije našeg dolaska ravna je čudu – rekao je zapovjednik vatrogasaca Steve Buchanan-Lee, piše BBC.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Svijet.

Tagovi: plin, otac, kći, eksplozija

Izdvojeni komentari 2 komentara Pogledaj sve komentare

prije 2 sata i 19 minuta

alan ford: Imali su nevjerojatnu sreću u nesreći.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).