Šime Nimac mora Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije, čiji je bio župnik, vratiti novac od prodaje župnog zemljišta u Baškoj vodi koje je podigao s računa župe

Srijeda, 19. 11. 2014. u 23:01, zadnja izmjena prije 2 sata i 46 minuta Piše: 24sata

Tino Jurić/PIXSELL

Pravomoćnom presudom Općinskog suda u Benkovcu, Šime Nimac mora Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije, čiji je bio župnik, vratiti 9,8 milijuna kuna od prodaje župnog zemljišta u Baškoj vodi koje je podigao s računa župe, javlja Slobodna Dalmacija.

Presuda je donijeta još 7. listopada ali ju je danas pročitala sutkinja Trgovačkog suda u Splitu gdje Župa također traži poništenje kupoprodajnog ugovora za to zemljište, zbog čega je tužila kupca tvrtku ‘Sunčani Bast’.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: zemljište, šime nimac, suđenje, nezakonita prodaja, fra šime

Izdvojeni komentari 18 komentara Pogledaj sve komentare

prije 1 sat i 37 minuta

Herzog: Fra Šime će vratiti novce kada na vrbi rodi grožđe !

prije 2 sata

egzekutor: Zadnjih godina kriminal, pedofilija, egzorcizam, kriminal….što Bozanić kaze na to….?

prije 45 minuta

Neutralni: Dali će ikad netko od osuđenih u ovoj “rvackoj” ovakoj vratiti puni iznos? I onda se čudi što bi svatko ukrao.. Naravno da će ako klapi par miliona a vrati pola… Toliko ne može za tri radna vijeka zaraditi i još da malo advokatu, malo sudiji i eto ga.. uvjetna kazna..

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).