Neda Ukraden, pored napornih priprema za završnicu serijala ‘Tvoje lice zvuči poznato’ u kojem oduševljava publiku diljem regije svojim transformacijama, odlučila je na najbolji mogući način razveseliti svoje fanove i kao novogodišnji poklon im darivati novu pjesmu i video spot.

‘Nema, nema’ vesela je pjesma idealna za novogodišnje ugođaje, kazala nam je Neda predstavljajući novi singl. ‘Glazbena je to priča o tome kako ljubav može ponekad gušiti i sputavati čovjeka. Pritome iako žena voli muškarca i želi sa njime na kraj svijeta, ipak ne bi bila zatvorena, makar i u dvorcu, nego bi radije sa društvom u provod’, kaže Neda.

Najseksi baka Balkana izgleda senzacionalno

Singl prati glamurozni i seksi video spot koji je pod redateljskom palicom Dejana Miličevića sniman u prekrasnom dvorcu sa skupocjenim namještajem i slikama u blizini Beograda. Plesnu podršku u spotu Nedi je pružio plesni par koji su prvaci u latino plesu. Zadovoljstvo novim singlom nije krio ni Nedin najbliži suradnik te autor glazbe i teksta Dušan Bačić: ‘Drago mi je da ćemo obradovati sve Nedine fanove pred predstojeće blagdane. Ovo je brza i prava pjesma za feštu. Uživajte u novom spotu i pjesmi.’

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook