Ako do Božića ne isključite nuklearne reaktore, tada ću javnosti objaviti sve podatke o vašim nuklearkama, poručio je haker preko svog Twitter profila Južnoj Koreji

Nedjelja, 21. 12. 2014. u 20:45, zadnja izmjena prije 4 sata i 55 minuta Piše: Luka Negovetić

REUTERS/PIXSELLIlustracija

Havajski haker objavio je nove informacije na internetu o južnokorejskim nuklearnim reaktorima, uključujući tlocrte i druge pojedinosti.

– Ako do Božića ne isključite nuklearne reaktore, tada ću javnosti objaviti sve podatke o vašim nuklearkama – poručio je haker preko svog Twitter profila.

Korejska kompanija koja upravlja nuklearkama priopćila je da objave ne ugrožavaju sigurnost reaktora.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Svijet.

Tagovi: prijetnja, nuklearka, haker

Izdvojeni komentari 4 komentara Pogledaj sve komentare

prije 1 sat i 32 minute

PipPy_loNgstoCkinG☢: Koje gluposti i laži vi pišete .ISTINA je Sony korporacija hakirala sama sebe Hollywood Carstvo Mediokracije ,evo i Barak Osama optužio N.Koreju……….. https://www.youtube.com/watch?v=aLQa6m6HGS0

prije 4 sata i 25 minuta

Herzog: Ne mogu vjerovati da su nuklearke ovako ranjive od cyber napada !

prije 4 sata i 4 minute

MAX 2010: ” sigurnost” je sve relativnija……IT sector je šupalj ko sir ..sve se čini da je sigurnije čuvanje s toljagom u ruci od “elektronskog nadzora”

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).