Slučajni prolaznik skočio je na pljačkaša koji je trenutak ranije u Londonu opljačkao draguljarnicu. Policija je uhitila jednog od trojice pljačkaša i zaplijenila mačetu

Petak, 23. 1. 2015. u 20:30, zadnja izmjena prije 8 sati i 13 minuta Piše: 24sata

youtube

Slučajni prolaznik skočio je u četvrtak na pljačkaša koji je trenutak ranije u Londonu opljačkao draguljarnicu.

Iako je pljačkaš u ruci imao mačetu, prolaznik mu je naskočio na leđa i pokvario mu plan da se popne na moped koji je vozio njegov kolega. No brzo je sa sebe otresao ‘uljeza’ i nastavio bježati. Drugi prolaznik počeo ga je slijediti, no brzo se predomislio.

U međuvremenu je netko obavijestio policiju o pljački te su u obližnjem parku uhitili jednog od trojice pljačkaša. Druga dvojica su još u bijegu.

Do draguljarnice su se dovezli na mopedima te su čekićima razbili izlog i pokupili nakit. Nitko nije ozlijeđen u pljački, javlja BBC.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Šokantno!.

Tagovi: pljačka, bjegunac

Izdvojeni komentari 70 komentara Pogledaj sve komentare

prije 8 sati i 6 minuta

kradumibodove: čovjek je reagirao nagonski uopće ne razmišljajući o posljedicama… dobro je da mu se ništa nije dogodilo…

prije 8 sati i 4 minute

zvižde za mnom jer sam šepava: hahahahaha ajme kako ovaj pljačkaš trči. siroče :))

prije 7 sati i 26 minuta

Jimmy: Glupi ljudi. Za draguljarnicu koja je osigurana riskiraju život, a da se nekom čovjeku nešto desilo gledali bi ko tele u šarena vrata.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).