Dražen Maglov kaže da se njemu i njegovoj obitelji život promijenio zauvijek u pet sekundi. Nakon osvajanja nagrade će, kaže, svoj život moći puno bolje planirati

Petak, 23. 1. 2015. u 09:05, zadnja izmjena prije 3 sata i 38 minuta Piše: Ivana Živko

Khaleej TimesDražen je u nagradnoj igri osvojio pet kilograma zlata

Hrvat Dražen Maglov osvojio je pet kilograma zlata u nagradnoj igri “Dubai Gold and Jewellery Mega Raffle”, piše KhaleejTimes.

– Vozio sam kada sam dobio poziv iz Dubaija. Prvo sam mislio da se netko šali sa mnom, netko tko je znao da sam bio u Dubaiju na odmoru. No kada sam shvatio da nije riječ o šali, jednostavno nisam mogao vjerovati. I dalje se pokušavam uvjeriti da je to istina – rekao je Maglov. Dodao je da se njemu i njegovoj obitelji život promijenio zauvijek u samo pet sekundi.

– Vodim malu trgovinu i imam obitelj za koju moram brinuti, a sada mogu svoj život bolje planirati. Dubai je zaista grad zlata i bio sam zadivljen kako se zlato i dijamanti u trgovinama prodaju i izlažu pogledu javnosti – rekao je Maglov.

Nagradna igra u kojoj je on dobitnik bila je organizirana povodom slavlja 20. godišnjice Dubai Shopping Festivala u Dubaiju. Izvlačenje je bilo 16. siječnja.

Tagovi: zlato, nagradna igra, hrvat, dubai

Izdvojeni komentari 117 komentara Pogledaj sve komentare

prije 4 sata i 26 minuta

giustizia: I eto, brdo love nekom tko si moze priustiti odmor u Dubaiu …. Kako rece jedan pametni cojek “para na paru a us na fukaru “…

prije 4 sata i 38 minuta

duvima: vrag sere na veliku hrpu, šta ćeš…

prije 4 sata i 39 minuta

alfabetagama: evo, sad ima više zlata nego Hrvatska država

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).