OBAVIJEST!

Poštovani članovi, dragi prijatelji!

NACIONALNI SINDIKAT POLICIJE MUP-a RH, sa sjedištem u gradu heroju Vukovaru, u nizu brojnih aktivnosti svakodnevnog djelovanja i zaštite radnog statusa naših kolega svakako brine i o interesu i doprinosu koji je dala hrvatska policije u obrani suvereniteta RH.

Mislimo da je sa strane policije primjerice u obrani herojskog grada Vukovara doprinos nemjerljiv, ali da se o tome malo pričalo, pisalo i snimalo.

Stoga smo unatoč svemu upravo danas 08. listopada 2014. godine, na DAN NEOVISNOSTI odlučili sa svima Vama podijeliti naš projekt o ulozi Hrvatske policije u obrani grada Vukovara 1991. godine.

Naime NACIONALNI SINDIKAT POLICIJE MUP-a RH, je zadnjih 8 mjeseci, naporno i mukotrpno radio i pripremao opsežan materijal te iz istoga izrađuje MONOGRAFIJU, koja će nositi naslov “HRVATSKA POLICIJA U OBRANI VUKOVARA”, ista sadrži brojne dokumente i fotografije koje do sada nisu objavljene niti viđene (nećemo Vam sada govoriti na koji način smo došlo do istih), ali izrađujemo kvalitetnu monografiju na ponos svakog hrvatskog policajca, kao i svakog hrvatskog branitelja, promocija iste predviđena je uz prigodan program 17. studenog 2014. godine u Vukovaru.

Međutim 16. studenog 2014. godine, s početkom u 18.00 sati u crkvi sv. Filipa i Jakova u sklopu obilježavanja DANA SJEĆANJA u Vukovaru, u organizaciji NACIONALNOG SINDIKATA POLICIJE će biti održana sveta misa za sve poginule i nestale hrvatske policajce u obrani Vukovara, misa će biti uveličana pjevačkim zbogom i drugim prigodnim popratnim sadržajima, nakon mise u predvorju crkve organizirano je druženje građana i policije, na misi se očekuje nazočnost oko 1200 osoba, svi ste pozvani, samo molim da preko naših povjerenika ili u inbox, email i dr. putem potvrdite svoj osobni ili organizirani dolazak.

Za sada Vam više ne možemo o cijelom projektu reći, ali o svemu smo obavijestili MUP-a ured Ministra, do danas nas nisu podržali niti na bilo koji način pomogli, izuzev neslužbenih uputa usmjerenih od osoba visoko rangiranih u MUP-u u vidu opstrukcije putem telefonskog pozivanja, ali uzalud im to sve, NACIONALNI SINDIKAT POLICIJE je ovaj projekt na hvalu i slavu svih nas posebno poginulih i nestalih kolega priveo kraju, i zasigurno će ugledati svjetlo dana 16. i 17. studenog 2014. godine.

Molim da ovu vijest, obavijest prenesete svim kolegama, budimo barem u nečemu jedinstveni i složni, a to je žrtva heroja grada Vukovara.

Živjela nam vječno jedina domovina Hrvatska.

NACIONALNI SINDIKAT POLICIJE
Sindikalno udruženje svih hrvatskih policajaca