Nemam volje ići na Maksimir, to žalosno mjesto koje je nekad bilo simbol moga grada, a danas je njegov grob. No Dinamo mi nitko ne može oduzeti, kaže Kečkeš

Ponedjeljak, 15. 12. 2014. u 19:00, zadnja izmjena prije 1 sat i 18 minuta Piše: Danijela Ana Morić

Marko Lukunić/PIXSELL

Hrvoje Kečkeš (39) jedan je od najzaposlenijih domaćih glumaca koji godinama publiku oduševljava komičnim kazališnim i televizijskim ulogama.

Kolege ga opisuju kao veliku dobričinu koja uživa u svakoj svojoj radnoj minuti. Trenutno, uz svoje redovne predstave u kazalištu Kerempuh (u čijem je ansamblu od 2002. godine) završava sa snimanjima dviju serija “Počivali u miru” i “Nemoj nikome reći”. Iako je riječ o žanrovski potpuno različitim projektima, oba su mu, kaže taj skroman i miroljubiv umjetnik – vrlo zanimljiva i vjeruje u njihov uspjeh kod publike.

Express: Što ste sve spremni učiniti za neku ulogu?

– Rano ustajanje, a to je uglavnom oko pet sati ujutro i snimanje do odlaska na večernju predstavu, osobno mi se čini kao dovoljno velika žrtva.

Express: Postoji li uloga koju biste odbili? Imate li u glavi otprilike karakter koji nikada ne biste željeli igrati ili je svaka uloga izazov, pa i posao?

– Ne pada mi na pamet nijedna takva uloga. Mislim da to više ima veze s cjelokupnim projektom nego nekim određenim karakterom koji bi mi bio ponuđen da ga odigram. Barem dosad nisam naišao na neki takav primjer.

>>> Cijeli intervju pročitajte u Expressu

Tagovi: intervju, hrvoje kečkeš, glumac

Izdvojeni komentari 2 komentara Pogledaj sve komentare

prije 57 minuta

street_spirit: svaka cast..za ovaj mali dio intervjua..

prije 26 minuta

kiitty: Simpatican.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).