Radnici Imunološkog nisu dobili plaće od srpnja. Prosvjed je podržalo više od 80 posto članova Sindikata nakon neuspješnog mirenja zbog čega su radnici u štrajku

Utorak, 09. 12. 2014. u 07:24, zadnja izmjena prije 25 minuta Piše: Rosana Stojmenović

Marko Prpić/PIXSELL

Radnici Imunološkog zavoda u utorak će prosvjedovati ispred HZZO-a. Prosvjed organiziraju Samostalni sindikat radnika u djelatnostima energetike, kemije i nemetala Hrvatske (EKN) te udruženi Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH).

Radnici Imunološkog zavoda nisu dobili plaće od srpnja 2014. godine.

Prosvjed je podržalo više od 80 posto članova Sindikata EKN Hrvatske nakon neuspješnog mirenja zbog čega su radnici Imunološkog u štrajku od 20. listopada.

Na račune radnika Imunološkog zavoda u ponedjeljak je sjela jedna od četiri neisplaćene plaće, a do kraja tjedna trebali bi primiti i preostale.

Ravnatelj: ”Uplaćena je plaća za kolovoz”

Ravnatelj Imunološkog zavoda Mario Meštrović rekao je kako je uplaćena plaća za kolovoz te porezi, doprinosi i prirezi za kolovoz, rujan i listopad.

Na pitanje što je s kreditom HPB-a, Meštrović je rekao da je to opcija na kojoj se radi i moguće je da će već ovoga tjedna dobiti pozitivan odgovor.

Vezani članci:

Tagovi: prosvjed, plaće, imunološki zavod

Izdvojeni komentari 1 komentara Pogledaj sve komentare

prije 16 minuta

rek: za 5 l benzina bi uvijek našel…

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).