Građani su u srijedu u 17.15 sati vidjeli u rijeci Savi tijelo. Utvrđeno je da je riječ o ženi, a na tijelu nisu pronađeni znakovi nasilja. Tijelo je pronađeno na Trešnjevci

Četvrtak, 28. 5. 2015. u 11:19, zadnja izmjena prije 2 sata i 30 minuta Piše: Boris Gajdukov , Bogdan Blotnej

Davor Puklavec/PIXSELLIlustracija

Građani su u srijedu u 17.15 sati vidjeli u rijeci Savi tijelo. Utvrđeno je da je riječ o ženi, a na tijelu nisu pronađeni znakovi nasilja. Tijelo je pronađeno na Trešnjevci, Aleja Matije Ljubeka u visini igrališta za bejzbol. Tijelo su odvezli na obdukciju.

U Savi je u srijedi pronađeno još jedno tijelo žene, ali u Slavonskom Brodu. Truplo je oko 13.30 sati na površini vode zamijetio je vlasnik jedne splavi i odmah pozvao policiju.

Truplo žene u vodi je već danima i teško je bez obdukcije utvrditi identitet, ali neslužbeno doznajemo da se radi o ženskoj osobi staroj oko 60 godina i visokoj oko 160 cm. Također saznajemo da na tijelu nisu zamijećeni tragovi nasilne smrti. Tijelo utopljenice iz Save izvukli na policijski službenici PU brodsko-posavske, pa nije bilo potrebe za angažiranjem specijalne ronilačke policijske jedinice iz Osijeka, koja u takvim slučajevima bude pozivana na intervenciju.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: tijelo, sava

Izdvojeni komentari 6 komentara Pogledaj sve komentare

prije 2 sata i 12 minuta

skver: ne treba rat da tijela mrtva plivaju,dovovljno je da su ljudi osamljeni u svojoj boli,neimastini i sl.

prije 2 sata i 2 minute

šteta: to mi sada nikako nije jasno ,kako na Savi ,a pronadeno na Trešnjevci.

prije 1 sat i 3 minute

svetiotacpapa: Još jedan dokaz da smo izašli iz recesije, standard raste, potrošiš i baciš.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).