Uz sve spektakularne nastupe, zanosne odjevne kombinacije i sve osvojene nagrade jedan je trenutak ipak oteo svu pažnju. Svijet ne prestaje pričati o tome da se na MTV VMA Kanye West kandidirao za predsjednika SAD-a. Kamere su sve snimile i ako održi obećanje, 2020. on će se natjecati u borbi da postane novi američki predsjednik.

‘Odlučio sam da ću se kandidirati 2020. godine’, rekao je tijekom zahvale za nagradu Michael Jackson Vanguard Award.

Kanye West announces that he’s running for president in 2020 – http://t.co/frdqCWg3g0https://t.co/y8tgGjwHFn

— For The Win (@ForTheWin) August 31, 2015

Budući da se već ranije usporedio s Michelangelom, DaVincijem, Picassom pa i samim Isusom, kad je u pitanju Kanye West ništa nas ne smije iznenaditi. A i Kim zasigurno ne bi imala ništa protiv počasne titule prve dame.

Dodjela MTV glazbenih nagrada održana je jučer u Los Angelesu, a prijenos se mogao pratiti uživo u preko 160 zemalja širom svijeta. Cijeli show vodila je Miley Cyrus, a sve prisutne svojim su nastupom počastili Nicki Minaj, Justin Bieber, Pharrell Williams, Demi Lovato, Macklemore i Ryan Lewis, The Weeknd, Tori Kelly, A$AP Rocky i Twenty One Pilots, dok je Taylor Swift imala svjetsku premijeru novog spota za pjesmu ‘Wildest Dreams’.

Upravo je ona osvojila najviše nagrada koje uključuju nagrade u kategorijama za spot godine (Bad Blood), kao i za pop spot godine i najbolji spot ženskog izvođača.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook