U lovu im nisu pomagali psi. Nakon lova lovci su se počastili svojim šumskim specijalitetima. Novcem od prodaje plijena kupit će namještaj za lovačke kuće

Utorak, 04. 11. 2014. u 16:46, zadnja izmjena prije 2 sata i 22 minute Piše: 24sata

Dnevni Avaz

Nakon dana planiranja i cjelodnevnog lova, lovci BiH uhvatili su vepra kapitalca. Težak je preko 200 kilograma, a iz šume ga je izvuklo 15 lovaca.

– Ovo je jedan od većih ulova. Vepar se inače teško stiže i ubija – rekao je za Avaz lovac Hašim Tahirović Šaho.

Kao posebnost ovog lova istaknuli su da im u potjeri šumom nisu pomagali lovački psi, koji su im inače stalni parteri.

Nakon lova lovci su se počastili svojim šumskim specijalitetima. Novcem od prodaje plijena kupit će novi namještaj za lovačke kuće. Da je ovakav ulov rijedak, govori i primjer od prije dvije godine kad su makarski lovci odstrijelili vepra teškog 210 kilograma. Imao je i kljove od 32 centimetra, kakve su do tad gledali samo na slikama.

Tagovi: vepar, lovci, bih

Izdvojeni komentari 11 komentara Pogledaj sve komentare

prije 2 sata i 54 minute

Adrian Rozić: Zanimljivo, živio vepar 20 godina i ti ga ubiješ da bi dobio novi namještaj.Svašta

prije 2 sata i 34 minute

Lyoto: pogledaj ih naoruzali se ko da bitku na neretvi snimaju, samo sta bombe jos malo ne ponesu, nisu to lovci zna se sta je lov.. pervan je jako lijepo objasnio.. https://www.youtube.com/watch?v=krhKi7mX_NM

prije 2 sata i 52 minute

Anna Peter: …da, čudo… Haso i svinjetina. vjerovatno će veći dio završiti kao sušeni obrok na frontu u Siriji. 😀

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).