Korisnici će uz nju svoje lampione moći pustiti gdjegod se nalazili, a kako svaki lampion simbolizira želju onoga koji ga pušta u zrak, ova je aplikacija ujedno i svojevrsni brojač želja. Naime, nakon što korisnik upiše svoju želju, dobiva jedinstveni broj koji označava redni broj njegovog lampiona, odnosno želje kreirane putem aplikacije. U obliku responzivnog micrositea dostupna je na mobitelima, tabletima i računalima na hrvatskom i engleskom jeziku.

OVDJEkliknite do ‘Lampiona želja’!

Projekt „Kapulica & lampioni – želje je lakše ispuniti uz Vip!“ Vipnet podržava po drugi put, a ovogodišnje je izdanje poprimilo i humanitarnu notu – prikupljaju se sredstva za udrugu za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima „Krijesnica“.

Lampioni će se tako dijeliti uz minimalnu novčanu donaciju od 10 kuna, dok će prikupljeni iznos Vipnet udvostručiti u želji da se maksimalno poboljšaju uvjeti smještaja udruge „Krijesnica“ za obitelji koje nisu iz Zagreba, a čija se djeca liječe na onkološkim odjelima zagrebačkih bolnica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook