Potpredsjednica Vlade Vesna Pusić na summitu u Beogradu razgovarala s kineskim premijerom Li Keqiangom. S njom je bio i ministar prometa Hajdaš Dončić

Srijeda, 17. 12. 2014. u 22:30, zadnja izmjena prije 4 sata i 40 minuta Piše: Ines Madunić

Anto Magzan/PIXSELLVesna Pusić

Zagrebačka obala u Rijeci, zračna luka na Krku, termoelektrana Osijek i istraživanje nafte i plina na kopnu samo su neki projekti o kojima je potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić razgovarala s kineskim premijerom Li Keqiangom.

Sastali su se u Beogradu na summitu. Osim kineskih političara, došli su i gospodarstvenici, a uz Pusić je bio i ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Politika.

Tagovi: vesna pusić, summit, projekti, kina

Izdvojeni komentari 16 komentara Pogledaj sve komentare

prije 4 sata i 20 minuta

Sokol ga nije volio: Siniše se uzvozale po susjednim državama a korist NULA ,zero,nić ,oliti 00000000.Bitno je protrajbati novac da se može prikazati povećana potrošnja

prije 4 sata i 1 minutu

kosmopolit: Dokle smo došli za ovih 25 godina da se moramo u dupe Kinezima uvlačiti kako bi investirali i ubacili malo sviježeg kapitala u bilo kakve projekte u HR kako bi država mogla otplatiti godišnju ratu duga tj. kamata od duga.. Niti nam ko da više kredite (kako smo već 20 godina otplačivali taj dug tj. kamate) niti imamo više što prodati jer su sve raspordali od rata na ovamo… Jadan je svaki onaj ko nema kud iz ove države i naredna pokoljenja.prikaži sve

prije 1 sat i 6 minuta

Samounaletu: Milanovic i susediHrvatsko rukovodstvo nije ozbiljno ako zamera Srbiji zbog Seselja. On je proslost za Srbiju i njegove ideje nemaju podrsku kod naroda. Ovim pokazuju da niste dorasli EU i njenim principima. Nedolazak na samit samo potvrdjuje moju konstataciju u prvoj recenici.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).