Mladić je pronašao Williama Mattsona (52) kako leži na njegovoj djevojci. Udarao ga je šakama u glavu. Policija ga neće optužiti jer ga je prebio u samoobrani

Subota, 03. 1. 2015. u 09:47, zadnja izmjena prije 3 sata i 14 minuta Piše: 24sata

Long Detention Center

William Mattson (52) osumnjičen je za silovanje u Conwayu u Južnoj Karolini. Prebio ga je dečko djevojke koju je Mattson pokušao silovati, javljaju američki mediji.

Dečko ga je pronašao u spavaćoj sobi svoje djevojke. Muškarac je ležao na njoj. Policija tvrdi da ga je dečko više puta udario šakom, a zatim ga istjerao iz kuće na dvorište gdje ga je opet tukao.

Policija kaže da je Mattsonu krv tekla s cijelog lica i nateklo mu je lijevo oko i usnice.

Kažu da je mladić branio svoju djevojku pa ga vjerojatno neće optužiti. Daljnji detalji slučaja nisu otkriveni jer se još utvrđuju.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: silovanje, odmazda

Izdvojeni komentari 171 komentara Pogledaj sve komentare

prije 3 sata i 44 minute

SaŠa: lijepa slika! svaka čast autoru!

prije 3 sata i 51 minutu

mama2misa: dobio je šta je zaslužio..da je to koji mladić kod nas napravio još bi i gulio kaznu zbog silovatelja!!!!Hvala bogu pa ti tamo dopuštaju da se imaš pravo obraniti i da pri tome ne trebaš hrpu svjedoka i dokaza da isto dokažeš…

prije 3 sata i 50 minuta

Željko Višnić: sreća mladićeva što to nije napravio u hrvatskoj,jer su ipak silovatelji zaštićeni kod nas.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).