Uz to, sudac je Slobodanu Ljubičiću izrekao zabranu da kontaktira sa svjedocima te mu je zabranio da obavlja poslove predsjednika ili člana Uprave Holdinga

Četvrtak, 13. 11. 2014. u 18:35, zadnja izmjena prije 1 sat i 29 minuta Piše: Vilim Cvok

Pixsell

Nakon što je Milanu Bandiću odredio jamčevinu od 15 milijuna kuna, sudac istrage Zdenko Posavecodredio je jamčevine i za ostalih osam osumnjičenika u aferi ‘Agram’.

Slobodanu Ljubičiću jamčevina je povišena s 2,4 milijuna kuna na pet milijuna kuna. Također, sudac mu je izrekao zabranu da kontaktira sa svjedocima te mu je zabranio da obavlja poslove predsjednika ili člana Uprave Holdinga.

Željku Horvatu je jamčevina “podignuta” na 200.000 kuna. Sudac je odlučio da ne smije komunicirati sa svjedocima te mu je zabranio obavljanje poslova posebnog savjetnika gradonačelnika i glavnog koordinatora za otpad u Gradu Zagrebu.

Ivan Tolić morat će platiti 700.000 kuna jamčevine, ne smije komunicirati sa svjedocima i zabranjeno mu je obavljanje poslova člana Uprave Holdinga.

Filip Čulo morat će platiti 150.000 kuna jamčevine, ne smije kontaktirati sa svjedocima niti obavljati poslove referenta nabave u Službi za javnu nabavu u Holdingu.

Miljenko Benko mora platiti 200.000 kuna jamčevine, ne smije kontaktirati sa svjedocima te mu je zabranjeno obavljanje poslova voditelja podružnice Holdinga Čistoće.

Vlasnik tvrtke Bramgrad projekt Branko Mihaljević ponudio je prije 4,5 milijuna kuna jamčevine, a sad je ona “podignuta” na 7 milijuna kuna. Također ne smije kontaktirati sa svjedocima.

Vidoje Bulum, mora platiti 300.000 kuna jamčevine, zabranjeno mu je kontaktirati sa svjedocima i ne smije obavljati poslove pročelnika Stručne službe gradonačelnika Grada Zagreba.

Glavni tajnik Zagrebačkog športskog saveza Zdenko Antunović mora platiti 250.000 kuna jamčevine i ne smije kontaktirati sa svjedocima, odlučio je sudac.

Vezani članci:

Pročitajte više o temi na stranici Uhićenje Milana Bandića.

Tagovi: uhićenje milana bandića, slobodan ljubičić, milan bandić, jamčevina, afera agram

Izdvojeni komentari 11 komentara Pogledaj sve komentare

prije 47 minuta

alan ford: Umjesto jamčevine uzmite im odmah sve što su pokrali.

prije 1 sat i 17 minuta

bulog55gmdg: Od kud mu toliki novci i tko će pazit da ne kontaktira sa svjedocima, možda ste čuli za mobitel, internet, a i poštansku govornicu??? Sud očito nije!!!

prije 51 minutu

dinoan: E moj Slobooo ima se more se zivli imocki grude siroki tomislavgad livno i ostala zabit ajmooooo

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).