Rekao je kako mu nije neugodno zbog nalaza revizije te da su svi ti neracionalni troškovi, pri čemu su oni za parkiranje samo jedni od njih, razlog preseljenja

Srijeda, 29. 10. 2014. u 19:15, zadnja izmjena prije 44 minute Piše: 24sata

Patrik Macek/PIXSELLMihael Zmajlović

Ministarstvo zaštite okoliša lani umjesto 62 tisuće potrošilo 620 tisuća kuna i je li mu premijer zaprijetio smjenom na konferenciji o energetskoj učinkovitosti, javlja HRT.

Rekao je kako mu nije neugodno zbog nalaza revizije te da su svi ti neracionalni troškovi, pri čemu su oni za parkiranje samo jedni od njih, razlog preseljenja na novu lokaciju.

Upitan zašto medijima već tjednima ne dostavlja dokumente kojima će potkrijepiti tvrdnje da bi se preseljenjem uštedjelo Zmajlović je kazao da su sve brojke ‘prezentirane od prvog dana’.

– Premijer Milanović odlučuje o sastavu Vlade i dok god se radi o ovom resoru za koji snosim odgovornost o tome da se racionalno, učinkovito upravlja resursima ne samo po pitanju parkirališnih mjesta, zakupnina, jer to je u ukupnom proračunu zaista malo. Ono što smo učinili i kroz Fond za zaštitu okoliša i kroz racionalizaciju poslovanja i kroz pokretanje projekata čiji iznosi su dvostruko viši u odnosu na one koji su u ukupno osam godina prethodne Vlade provodile, smatram da je to izuzetno važno. I to je moja zadaća i vrlo važna je činjenica da smo kroz rad Fonda i promjenu zakonske regulative mnogima ‘stali na žulj – kazao je Zmajlović koji je sudjelovao na stručno-poslovnoj konferenciji ‘Energetska učinkovitost priče o uspjehu’ u Zagrebu.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Politika.

Tagovi: smjena, povlašteni parking, mihael zmajlović

Izdvojeni komentari 16 komentara Pogledaj sve komentare

prije 40 minuta

zof: Zmajloviću ne može biti neugodno, jer uz ojačan obraz ima i aerodinamičan oblik. Pa onda sve opravdane kritike i sva logična pitanja jednostavno kliznu i nestanu..

prije 31 minutu

nikluk20: koji lik….pa mislim svi znaju da dogovara poslove ispod stola, samo je pitanje tko će propjevati prvi…..

prije 29 minuta

mirooo2222: za ovakve stvari trebao bi biti bandićev cimer…

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).