Narode uspjeli smo, ministar Bauk potvrdio, imamo preko 460 tisuća važećih potpisa, uskoro referendum Ne damo naše autoceste, napisao je Stanić na ‘Fejsu’

Srijeda, 14. 1. 2015. u 22:25, zadnja izmjena prije 5 sati i 35 minuta Piše: 24sata

Patrik Macek/PIXSELL

Mijat Stanić, predsjednik Nezavisnog cestarskog sindikata, na svojem je Facebook profilu u srijedu napisao da ima potvrdu ministra uprave Arsena Bauka da su skupili dovoljno potpisa za referendum protiv monetizacije autocesta.

Narode uspjeli smo, ministar Bauk potvrdio – imamo preko 460 tisuća važećih potpisa, uskoro referendum ‘Ne damo naše autoceste’ – napisao je Stanić.

Ova informacija neslužbeno je za HRT potvrđena i u Ministarstvu uprave.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Politika.

Tagovi: referendum, monetizacija autocesta, monetizacija, mijat stanić

Izdvojeni komentari 10 komentara Pogledaj sve komentare

prije 5 sati i 16 minuta

Vjeverica od 2 grama: A do sada kao nismo imali a ??? Kako su crveni “popustili” ili se “raspali” pa su kao postali uljudniji i sve je kao u redu i cijene nas građane i uvažavaju naše mišljenje . Moš misliti. PA ajmo onda napraviti i referendum da ova vlast prestane više uništavati i ovo paučine što je ostalo i neka odstupe !!

prije 5 sati i 2 minute

alisa u zemlji udesa: Toliko ih je poraz njihova ‘ljubimca’ izbacio iz takta da više ne znaju šta rade. Ili su naglo odlučili promijenit taktiku i glumit da slušaju narod.

prije 3 sata i 50 minuta

Juan Sanchez Ramirez Villalobos: Ma sta je sad ovo molim vas?Kakvi su to oprecni signali?ODAKLE?

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).