Kako neslužbeno doznaje RTL, Milanović je Zmajloviću kazao da što je izborna godina ne znači da će se suzdržati od smjenjivanja neodgovornih ministara

Utorak, 28. 10. 2014. u 21:16, zadnja izmjena prije 9 sati i 45 minuta Piše: 24sata

Patrik Macek

Premijer je na sastanku Vlade navodno prekorio ministra Mihaela Zmajlovića zbog obmane oko preseljenja Ministarstva zaštite okoliša i pripadajućih agencija u privatni luksuzni zagrebački neboder.

Kako neslužbeno doznaje RTL, Milanović je Zmajloviću kazao da što je izborna godina ne znači da će se suzdržati od smjenjivanja neodgovornih ministara.

Zmajlović je naljutio Milanovića time što je za najam parkinga davao 612.000 kuna, a mogao je davati deset puta manje da je iskoristio pravo na kupnju povlaštenih parkirnih karata od 300 kuna mjesečno, na što imaju pravo kao korisnici poslovnih prostora.

Više pročitajte OVDJE

Pročitajte više vijesti iz rubrike Politika.

Tagovi: zoran milanović, zagreb tower, parking, mihael zmajlović

Izdvojeni komentari 48 komentara Pogledaj sve komentare

prije 9 sati i 42 minute

MAC: Premijer odredio prioritete, a to su skupa parkirališta a ne prosvjedi branitelja. Zmajlović a ne Matić.

prije 9 sati i 35 minuta

Sava Kovačević: Otkaz NIJE DOVOLJAN,mora se prema njemu odnositi kao i prema drugim građanima,nismo u Srednjem vijeku a on feudalac a mi svi ostali kmetovi. Nije slučajno plaćao parkiranje skuplje nego da je kupio ta parkirna mjesta.

prije 9 sati i 27 minuta

zgubidan30: Mirelu si smjeno za sto puta manju grešku,ovaj ne samo da je nesposoban ovaj je pokvaren i ti mu “prijetiš”,nemoj to više radit ići ćeš u kut!!

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).