Epidemiolozi Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo napravili su još jednu analizu krvi Splićanina (36). U krvi pacijenta nisu izolirali ništa što bi moglo prouzročiti smrt

Petak, 23. 1. 2015. u 13:50, zadnja izmjena prije 9 minuta Piše: Jasmina Sarić Čedić

Tino Jurić/PixsellIlustracija

Epidemiolozi Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo napravili su još jednu analizu krvi Splićanina (36) koji je misteriozno umro u roku od 24 sata nakon što su mu otkazali svi organi, a i ta je analiza, kao i ona prethodna, potvrdila da u njegovom organizmu uopće nije bilo virusa gripe.

Liječnici u splitskom KBC-u koji su ga pokušali spasiti sumnjali su da je upravo virus gripe bio koban za pacijenta.

U Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo kažu da za sada u krvi pacijenta nisu izolirali ništa što bi moglo prouzročiti njegovu smrt, a hoće li se obavljati još nalaza njegove krvi tek treba biti odlučeno. Testiranja, naime, naručuju liječnici kliničari koji su vodili pacijenta.Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Sudbine.

Tagovi: split, smrt, pacijent

Izdvojeni komentari 5 komentara Pogledaj sve komentare

prije 2 minute

Goliat: Na žalost koliko god medicina napredovala neki slučajevi i dalje ostanu misteriozni…ali na žalost bez obzira na uzrok smrti iza njega je ostala supruga s dvoje male djece od 4 i 7 godina i njima ništa više ne može smaniti tugu i bol zbog gubitka supruga i oca dvoje male djece ..:(

prije 4 minute

Babaluji x: stvarno misteriozna smrt !

prije manje od minutu

DonQuijote: Nije ništa misteriozno, samo trebaju pitat farmaceutske tvrtke što su sad izmislile i ima li lijeka!

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).