Dvojica mladića posvađala su se na stepenicama koje vode na prvi kat kluba te je u jednom trenutku jedan od njih šakom udario drugog u glavu. Jedan je slomio nogu

Nedjelja, 25. 1. 2015. u 12:57, zadnja izmjena prije 48 minuta Piše: Mihael Hnatyšyn

Mihael Hnatyšyn/24sata

U noćnom klubu u centru Požege u noći sa subote na nedjelju oko 2 satanavodno je došlo prvo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između dvojice mladića. Prema informacijama kojima raspolažemo, posvađali su se na stepenicama koje vode na prvi kat kluba te je u jednom trenutku jedan od njih šakom udario drugog u glavu. Mladić (20) je krvave glave istrčao van u Mesničku ulicu u pješačkoj zoni.Slomio je nogu, ali nije poznato je li do loma došlo u navodnoj tučnjavi ili je pao na skliskoj ulici.

Ubrzo nakon incidenta oko kluba se stvorila gužva te su stigle i tri policijske patrole koje su blokirale ulicu, pretražile klub te uzimali izjave od očevidaca. Ozlijeđeni mladić zadržan je u Općoj županijskoj bolnici u Požegi. Kako neslužbeno doznajemo, bio je pijan.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: tučnjava , požar

Izdvojeni komentari 18 komentara Pogledaj sve komentare

prije 18 minuta

Lebron Petrovic: U Požegi ima tuče isto ko i kuge prije 500 godina !

prije 31 minutu

Fenix7: Kriva je pješačka zona. I skliska ulica. Pala mu na nogu.

prije 16 minuta

pewpewkv1s: Kameno doba, još uvijek.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).