Potresna svjedočanstva i iskrene priče sudionika Oluje ostavit će vas bez riječi. Na jednome mjestu opisana je veličina herojske vojno-redarstvene akcije Oluja

Nedjelja, 02. 8. 2015. u 21:30, zadnja izmjena prije 7 sati i 32 minute Piše: 24sata

24sata

Moja Oluja, raskošna monografija o istinskim hrvatskim herojima koji su spojili sjever i jug zemlje, sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.

U knjizi donosimo niz potresnih, osobnih i iskrenih svjedočanstava naših branitelja s prve linije bojišnice, ali i djece koja su u Oluji izgubila oca te mališana koji su morali tijekom Domovinskog rata napustiti svoje tople domove. Ispripovijedali su nam kako im je bilo vratiti se u Knin nakon Oluje i nositi se sa gubicima. U povodu 20. godišnjice autorima knjige otvorili su vrata svojih domova, ali i svoju dušu. Pričali su o strahovima uoči akcije, euforiji tijekom oslobođenja, ali i jedinstvu koje su mnogi od njih doživjeli i većim i emotivnijim trenutkom od mnogih drugih u životu.

Da, ova knjiga će vas na trenutke istinski pogoditi, vjerojatno ćete pustiti i suzu, ali je vrijedan podsjetnik na istinske hrvatske heroje.

Uz to, u dvobroju koji izlazi 4. kolovoza darujemo vam prilog Oluja s amblemima svih postrojbi, popisom poginulih, ali i mnogim herojskim te dirljivim pričama.

24sataPročitajte više o temi na stranici 20 godina ‘Oluje’.

Tagovi: 20 godina oluje

Izdvojeni komentari 4 komentara Pogledaj sve komentare

prije 7 sati i 54 minute

riki1980: knjiga je trebala postojati u obliku lektire za osnovnoškolce ili domovinski rat opisan od početka četničke agresije a ne kao površno štivo na koje je trebalo čekati 20 godina…

prije 7 sati i 12 minuta

jaNisamJa: Tu knjigu bi trebalo biti omoguceno kupiti uvijek i svigdje a ne sada samo povodom 20. obljetnice..

prije 6 sati i 21 minutu

ak47: Predlažem da po jedan primjerak ove knjige ministar Sipus pokloni Vulinu i Pupovcu.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).