Jarod Rebuck (25) djevojci je za Božić poslužio čaj s biljnim sastojkom koji izaziva pobačaj. Srećom, nakon par gutljaja, primjetila je da nešto nije u redu

Subota, 03. 1. 2015. u 16:35, zadnja izmjena prije 3 sata i 52 minute Piše: Magdalena Mucić

FacebookJarod Rebuck

Jarod Rebuck (25) u pritvoru je pod jamčevinom od 126.000 kuna zbog pokušaja ubojstva svog nerođenog djeteta.

Mladić iz američke Indiane pozvao je na Božić svoju trudnu djevojku na čaj u koji je stavio biljni preparat za prekid trudnoće. Djevojka je nakon par gutljaja postala sumnjičava jer je čaj imao čudan okus i miris, pa je mladiću pretražila mobitel. U povijesti internetskih pretraživanja pronašla je da je Jarod ‘guglao’ načine kako izazvati pobačaj.

MADISON COUNTY SHERIFF

Policija je kazala da joj je u čaj usuo kapi muškatne kadulje koja se koristi kao antidepresiv, za menstrualne grčeve, a povezuje ju se i s pobačajima, javlja NY Daily News.

Djevojka, koja je u 4. tjednu trudnoće, i njeno dijete, nisu ozlijeđeni, a mladić se pravdao da nije ‘psihički i financijski’ spreman postati otac. Prijeti mu 20 godina zatvora i kazna od 63.000 kuna.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Šokantno!.

Tagovi: pokušaj ubojstva, pobačaj

Izdvojeni komentari 140 komentara Pogledaj sve komentare

prije 2 sata i 35 minuta

Spec: A ja sam svoju ozenio . Primitivni Balkanac .

prije 3 sata i 13 minuta

vana 3: Srećom nije nastavila piti,pametna djevojka.Želim ti da bude sve u redu sa bebom,da se rodi živa i zdrava.

prije 2 sata i 38 minuta

Jogurt Zbregov: “zbog pokušaja ubojstva svog nerođenog djeteta” – zanimljiv termin, “pokušaj ubojstva nerođenog djeteta”. A što je abortus? Kad se netko zalaže za pravo na život od začeća, onda ga se etiketira kao “zadrtog”, onda to nije dijete već “nakupina stanica”, onda je to “pravo žene da odlučuje o svome tijelu” itd. Koji smo mi licemjerni…

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).