Tjedan dana policija istražuje slučaj u kojem navodni kiropraktičar Ante Pavlović na snimci brutalno zlostavlja uplakanog dječaka i traži od njega da mu pokaže penis

Utorak, 11. 11. 2014. u 11:00, zadnja izmjena prije 2 sata i 41 minutu Piše: Željka Krmpotić , Vilim Cvok

YouTubeSnimka zlostavljanja je objavljena na internetu

Anti Pavloviću iz Dragonošca kraj Zagreba otac je doveo sina na terapiju jer je “problematičan”. Pavlović je rekao da će ga “centrirati”.

Od 11-godišnjeg dječaka je tražio da mu pokaže penis. Kad je mališan to odbio, Pavlović se obrušio na njega, srušio ga na pod i počeo ga udarati. Otac je sve to gledao, a kad je htio priskočiti sinu u pomoć, žena na snimci ga je zaustavila. Ipak, uz plač i zapomaganje, dječak se uspio podignuti s poda i pobjeći ocu u naručje.

Uz plač i zapomaganje, dječak je s ocem izašao iz prostorije, a Pavlović je zatim ostalim promatračima u prostoriji rekao kako će im pokazati svoj penis. Snimka se prekinula u trenutku u kojem je uhvatio hlače kako bi ih spustio. Cijela snimka, koja je završila na YouTubeu, traje malo manje od 13 minuta.

Šokantnu snimku pogledalo više od 12.000 ljudi, a vidjeli su je i u nadležnim institucijama u Hrvatskoj. U uredu pravobraniteljice za djecu kažu kako su informaciju o svemu dobili prošlog ponedjeljka. Pisali su im zabrinuti građani, pa su odmah poduzeli što su mogli.

– Zgroženi nasilnim postupcima prema djetetu, odmah smo zatražili intervenciju policije kako bi se poduzele radnje za utvrđivanje kaznene odgovornosti Ante Pavlovića i drugih sudionika događaja – rekla je pučka pravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić.

A u policiji kažu da istražuju okolnosti nastanka snimke te će, čim sve istraže, pokrenuti postupak u skladu sa zakonom. No nisu znali navesti što su konkretno poduzeli u ovih tjedan dana koliko znaju za postojanje snimke.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: zlostavljanje, snimka, dijete, ante pavlović

Izdvojeni komentari 139 komentara Pogledaj sve komentare

prije 2 sata i 40 minuta

blento2: čovjek je bolestan …ali su veči bolesnici oni koji idu kod njega na te takozvane terapije…

prije 2 sata i 45 minuta

mindwalk: Nikad neću shvatiti te glupane koji idu kod ovog sociopata. I ne razumijem zašto on još uvijek legalno posluje u ovoj žabokrečini od države…

prije 2 sata i 41 minutu

plektrum: i tog oca treba poslati na promatranje. Koliko moraš biti bedast da vodiš sina kod ovog čudaka.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).