Najstariji napadnuti mladić (28) je s prijelomom prevezen u KB Dubrava. Njegovi prijatelji prošli su tek s modricama i pomoć potražili su u Klinici za traumatologiju

Petak, 26. 12. 2014. u 13:35, zadnja izmjena prije 33 minute Piše: Bogdan Blotnej

Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Na samo božićno jutro potukla se grupa muškaraca u zagrebačkom noćnom klubu Urnebes. Nakon kratke razmirice u unutrašnjosti kluba, nepoznati napadači i vani su nasrnuli na četiri mladića (28,25,26,25).

Najstariji od njih je teško ozlijeđen te je s prijelomom prevezen u KB Dubrava. Njegovi prijatelji prošli su samo s modricama, a liječničku pomoć potražili su u Klinici za traumatologiju.

Navodno je tučnjavi kumovao alkohol. Policija istražuje slučaj i traga za napadačima.

Samo sat vremena poslije, nakon svađe, nepoznati dvojac napao je na ulici mladića (19) na Trgu Johna Fitzgeralda Kennedyja. Nakon provoda u obližnjem noćnom klubu teško su ga ozlijedili. Hitna pomoć ga je odvezla u KBC Zagreb.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: tučnjava, prijelom, policija, nasilje

Izdvojeni komentari 5 komentara Pogledaj sve komentare

prije 34 minute

vojodoog: Jako bitno šta su se pijane budale potukle

prije 28 minuta

God of whores: sindrom nehebice

prije 33 minute

Enes Hadžiethemćumurović: navodno kumovao alkohol!? ne kumovao je razum ,tolerancija i medjusobno uvažavanje!!! e mladosti mladosti

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).