Britanac Alan Knight (47) svojem je susjedu ukrao 50.000 eura. Kada mu je policija pokucala na vrata njegova je supruga rekla da je imao nesreću te da je u komi

Nedjelja, 26. 10. 2014. u 20:25, zadnja izmjena prije 22 minute Piše: Ivana Živko

Athena Pictures/YouTubeKnighta su snimili kako izlazi iz trgovine

Alan Knight (47) dvije je godine glumio da je nepokretan i da je u komi kako bi izbjegao suđenje za prevaru. Britanac je tri godine iskorištavao svojeg dementnog susjeda i s računa mu skinuo više od 50.000 eura.

Kada mu je policija pokucala na vrata on i supruga Helen (33) su izmislili priču da su Alana udarila vrata, da je paraliziran i da leži u komi. Prevarili su i lokalnog političara i lokalne medije kojima je Helen poslala više pisama i tražila ih da ih podupru. Kada je dolazila policija, Helen je tvrdila da je njezin suprug u bolnici jer mu se stanje pogoršalo. Helen se čak i fotografirala pored kreveta na kojem Alan leži u “vegetativnom stanju”. U nosu je imao cjevčice za kisik, a oko vrata Schanzov ovratnik. Policija je bila uporna i pratila je par. Došla je do snimaka nadzornih kamera koje pokazuju Alana kako živ i zdrav hoda supermarketom.

[video: 988047 / alan knight, koma, prevara]

U međuvremenu je osuđen za prevaru, a kaznu će mu sud izreći u studenom, piše Daily Mail.

Tagovi: zatvor, prevara, koma

Izdvojeni komentari 21 komentara Pogledaj sve komentare

prije 23 minute

crusti croc: fuj najgora vrsta ljudi, besramnici

prije 27 minuta

Oprezan: Hahaha ma svaka čast! Treba imat debele živce glumit toliko dugo!

prije 22 minute

POTPEC: e sad bi ga tribalo natjerati da vrati trostruko. Ako ni zbog čega drugog, onda reda radi.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).