Dijana Čuljak ponavljala je u bradu ‘Isuse i Bože, Isuse i Bože’ dok je tužiteljica ispitivala glumicu koja je promijenila iskaz koji je dva puta dala tužiteljstvu

Petak, 21. 11. 2014. u 23:34, zadnja izmjena prije 2 sata i 25 minuta Piše: 24sata

Anto Magzan/PIXSELL

Dijana Čuljak ponavljala si je u bradu ‘Isuse i Bože, Isuse i Bože’ dok je tužiteljica ispitivala glumicu Nives Ivanković u aferi Core Media u kojoj se sudi Vladimiru Šelebaju i ostalima zbog izvlačenja 20-ak milijuna kuna iz tvrtke Core Media i Media spot. Pitala ju je da li se prije ročišta vidjela ili čula s Dijanom Čuljak ili njenim odvjetnikom.

– Naravno da nisam, ne pada mi na pamet nikoga štititi ili mu pogodovati, odgovorila je Ivanković. Tužiteljica ju je to upitala pred kraj svjedočenja koje se razlikovalo od iskaza koje je dva puta davala tužiteljstvu.

‘Nisam pročitala zapisnike’

– Nije točno to što piše u zapisnicima, ja sam njima i onda rekla ovo što vama danas govorim, časna sutkinjo, samo ne znam zašto to onda tamo tako nije zapisano, objašnjavala je. Na kraju je kazala da zapisnik koji je 2012. dala u tužiteljstvu nikada nije niti pročitala. Tada je rekla da su ju na mobitel prije početka snimanja emisije ‘Ništa osobno’ nazvali Dijana Čuljak i menadžer Edvin Softić te da su joj govorili o sadržaju emisije i detaljima u vezi s produkcijom iste emisije u kojoj je poslije i glumila.

– Prošlo je deset godina otad, ne sjećam se točno, ali mislim da me zvao samo Edvin Softić i da sam razgovarala samo s njim, kazala je Ivanković, a prenosi Večernji list.

Ipak Čuljak nije ništa financirala

Objašnjavala je i zašto je ranije rekla da je emisiju uz Šelebaja financirala i vodila i Dijana Čuljak.

– Rekla sam kako sve vode “gazde”, ali jedina osoba s kojom sam kontaktirala bio je Vladimir Šelebaj. Gazde sam rekla više iz nekakve pristojnosti jer, bez uvrede gospodinu Šelebaju, Dijana Čuljak, koja je tada bila njegova supruga, bila je medijski puno poznatija. Nisam rekla da je ona išta producirala i financirala jer nemam takvih saznanja, kazala je.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: vladimir šelebaj, suđenje, nives ivanković, dijana čuljak, afera core media

Izdvojeni komentari 3 komentara Pogledaj sve komentare

prije 2 minute

Toni65: Zašto nebi istinu rekla ?

prije 48 minuta

Vjeverica od 2 grama: Ovo nema ni u Nikaragvi

prije 1 sat i 54 minute

Security_Advisor: Kako kaže ona Zečićeva pjesma : “Nisam ja!”.Koja sprdačina od svjedočenja.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).