Osim u Ulici grada Vukovara tradicionalno paljenje svijeća i obilježavanje žrtve Vukovara organizirat će se i u Vukovarskoj ulici u zagrebačkoj Donjoj Dubravi

Ponedjeljak, 17. 11. 2014. u 07:20, zadnja izmjena prije 39 minuta Piše: Rosana Stojmenović

Luka Stanzl/PIXSELLIčustracija

U suradnji s 50-ak udruga i klubova iz Domovinskog rata, tradicionalno će se zapaliti svijeće duž Vukovarske ulice u Zagrebu. Svečanost koju tradicionalno organizira Klub veterana 148. brigade Hrvatske vojske počet će središnjom svečanosti ispred Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski.

Osim u Ulici grada Vukovara paljenje svijeća i obilježavanje žrtve Vukovara organizirat će se i u Vukovarskoj ulici u zagrebačkoj Donjoj Dubravi gdje će veterani 145. brigade također obilježiti žrtvu Vukovara.

Milan Zanoški iz Kluba veterana 148. brigade HV-a najavio je da je tradicionalna akcija i ove godine dobila veliku potporu Grada i drugih službi te da je veliki interes i osnovnih škola s područja gradske četvrti Trnje, ali i drugih osnovnih škola iz Zagreba i okolice za sudjelovanje. Pozvao je sve hrvatske branitelje i građane da joj se priključe.

Vezani članci:

Tagovi: dan sjećanja, vukovarska ulica, vukovar, paljenje svijeća

Izdvojeni komentari 1 komentara Pogledaj sve komentare

prije 34 minute

alfabetagama: svim poginulim braniteljima nek je vječita slava i hvala

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).