Kako bi izbjegla obdukciju nakon što ju je obitelj preminulog optužila za trovanje supruga, žena je ukrala njegovo tijelo iz groba te ga odlučila pokopati u Doboju

Subota, 08. 11. 2014. u 11:32, zadnja izmjena prije 1 sat i 52 minute Piše: Marin Zdelar

Željko Lukunić/PIXSELLIlustracija

Mještani sela Jelenak u Crnoj Gori ostali su šokirani pronalaskom praznog lijesa svojeg sumještana M.Ž. koji je preminuo u lipnju. Pretpostavili su da se radi o djelu neke sekte, pa im je laknulo kada je istraga pokazala da je tijelo preminulog iz groba ukrala njegova – supruga.

Tijelo je ukrala oko ponoći u četvrtak, a iste je noći žena s lešom prešla granicu Crne Gore i stigla u BiH s namjerom da ga nanovo pokopa u rodnom Doboju, piše Alo.

Pri tome joj je najvjerojatnije pomogao netko iz komunalnih službi tko joj je i osigurao papire potrebne za prelazak granice s tijelom preminulog. Istraga zasad nije pokazala o komu se radi, no trenutno se ispituju djelatnici pogrebne službe.

Motivi supruge preminulog zasad nisu poznati, no Alo saznaje da je nakon smrti obitelj pokojnika zatražila obdukciju pod sumnjom da je otrovan. Obdukcija je pokazala da je smrt nastala prirodnim putem, no obitelj se upravo spremala zatražiti još jednu obdukciju. Kako bi to spriječila, pretpostavlja se, supruga je iskopala njegov lijes i tijelo odlučila prevesti u susjednu BiH.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Svijet.

Tagovi: crna gora, krađa trupla, jelenak, groblje, grob, danilovgrad, bih

Izdvojeni komentari 11 komentara Pogledaj sve komentare

prije 43 minute

cassini: kako izgleda leš nakon 4 mjeseca?? nije li smrad bi dovoljan da na granici malo “zavire” unutra???

prije 14 minuta

vbuhac2: Zanimljiva psihologija.

prije 1 sat i 10 minuta

Brckoboy Armel: sumljiva udovica..

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).