Na naše pitanje na kojeg ministra je mislio, labirist Dragutin Lesar, odgovorio je da ima ozbiljne naznake, ali da ne želi govoriti dok se te tvrdnje ne provjere

Četvrtak, 04. 12. 2014. u 09:30, zadnja izmjena prije 3 sata i 49 minuta Piše: Katarina Dimitrijević Hrnjkaš

Patrik Macek/PIXSELLDragutin Lesar

Treba velika sposobnost da se u ovakvom okruženju Imunološki zavod uništi. A ako nije u pitanju velika sposobnost, onda je to kriminalna namjera uništavanja institucije od značenja za javno zdravstvo.

Napisao je to u srijedu na svom profilu na Facebooku laburist Dragutin Lesar. Nastavio je:

“U međuvremenu su naše bolnice opskrbljene uvoznim Imunoglobulinom, a u Imunološkom zalihe stoje. Sad je jasno kome se pogoduje. Možda bih morao pitati članove obitelji nekih ministara”. Na naše pitanje na kojeg ministra je mislio odgovorio je da ima ozbiljne naznake, ali da ne želi govoriti dok se ne provjeri. Zavodu plaće kasne četiri mjeseca, bolnice još nisu naručile lijekove iz njihova skladišta.

– Ništa se ne događa, a novca nema. Neka jasno kažu trebaju li nas ili neka nas ugase. Ludo je da radimo cjepiva za svijet i lijekove za BiH, a ne trebamo svojoj državi – rekla je sindikalna povjerenica Lidija Jagarinec.

Iz Ministarstva gospodarstva poručuju da će uskoro sve riješiti.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Politika.

Tagovi: imunološki zavod, dragutin lesar

Izdvojeni komentari 26 komentara Pogledaj sve komentare

prije 3 sata i 40 minuta

vroni: Što rade tzv. INSTITUCIJE PRAVNE DRŽAVE, gdje su istražni organi !?!?Ako ovdje debelo ne smrdi i više nego u nogometnoj močvari kojom se bave.Ovdje se radi o opstanku ne samo firme nego naroda i BANKE KRVI i PLAZMEšto je od ŽIVOTNE VAŽNOSTI za svakog čovjeka u RH – (kaže B.Šeparović)jučer u Oluji. To je istina i treba doznati kome je stalo da to uništi, a znamo da naše institucije rade svoj posao (pod pritiskom javnosti).prikaži sve

prije 2 sata i 27 minuta

MARLENE: Čeka Ivo Usmiani, vlasnik JGL ! Tko “posreduje”, a tko uzima proviziju? Recite!

prije 2 sata i 57 minuta

jabbar: Prijavi.Prijavi čovječe.Inaće je ovo sve obično laprdanje!

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).