Odvjetnik Željko Martić (82) ima albume s fotografijama svih 2500 žena s kojima je spavao, a sada su ga pretukle dvije razbojnice koje su mu ukrale novčanik…

Utorak, 16. 6. 2015. u 19:00, zadnja izmjena prije 11 sati i 55 minuta Piše: 24sata

Hodale su u štiklama pa je sve odzvanjalo. Jedna je imala oko 20 godina. Bila je zgodna i našminkana. Njezina prijateljica je izgledala kao sasvim obična djevojka. Nije privlačila pažnju, opisao nam je mladić dvije djevojke koje su u ponedjeljak opljačkale zagrebačkog odvjetnika Željka Martića (82). No, dvije djevojke nisu bile prve koje su ušle u odvjetnikov stan u zagrebačkoj Ilici.

– Ni sam ne znam koliko ih je bilo u ovom stanu. Stotine, tisuće – pohvalio nam se Martić prije deset godina o kome smo priču objavili u prvom broju 24sata. Tada je imao 72 godine i tvrdio je kako je do tada “spavao” s najmanje 2300 žena.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju 24sata u srijedu!

24sata>>> U Panorami pročitajte sve o top namirnicama koje ekspresno otapaju salo na trbuhu!

24sata>>> Zaigraj i najveću nagradnu igru 24sata i osvoji KIA Sportage – vrhunski SUV niske potrošnje! Skupljaj kupone i pripremi se na novih mjesec dana slavljeničkog darivanja!

Tagovi: željko martić, najava

Izdvojeni komentari 62 komentara Pogledaj sve komentare

prije 10 sati i 36 minuta

Stjepan Valjak: 20 godina bio sam gosp.Željku Martiću direktni susjed,vrata preko puta.Potječe iz hrvatsko židovske industrijalske porodice.Prije je stanovao na Tuškancu i bio je susjed A.Pavelića i njegovih kćeri s kojima je tulumario.Kao jedino djete u obitelji nasljedio je imovinu i s vremenom je pretočio u ovaj album na fotografiji.Newkoliko puta mi je nudio da ga pogledam,ali nisam želio,zato da ne bih u njemu vidio meni poznate žene a možda čak i iz uže rodbine.U početku je bilo kao u pjesmi imao je uspjeha,noi s vremenom se je pretvorio u čovjeka koji se je od uspješnog zavodnika pretvorio u muškarca koji je na prostitutke potrošio najviše novaca.Inače je hvalisav i ovisnik o medijskoj pažnji pa je tako i onom novinaru od prije 10 godina koji je pisao onjemu platio 2 ili 3 ševe za članak.Ovo mu je dobro došlo da opet makar na tren obnovi slavu.prikaži sve

prije 10 sati i 33 minute

stric Bedanec: A jel je koju hebo ili je samo spaval sa njom?

prije 10 sati i 45 minuta

Dakox: Pravi kavalir hahahah umijesto da cuva tajnu i ponese u grob sa sobom on pokazuje, album pun golotinje.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).