OPORAVIO SE Miroslava Kovačevića, optuženog da je batom za meso tukao hrvatskog branitelja iz Vukovara, zbog sloma živaca pretukao je cimer u ćeliji

Ponedjeljak, 08. 12. 2014. u 17:00, zadnja izmjena prije 3 sata i 16 minuta Piše: Željko Garmaz

Marko Mrkonjić/PIXSELL

Nema ni govora o političkim ili nacionalnim motivima koji su pridonijeli napadu na njega. Njegov cimer iz ćelije imao je slom živaca i dogodilo se što se dogodilo, kaže Kovačevićev odvjetnik Dubravko Marjanović.

Suđenje desetorici optuženoj za ubojstvo 72 civila i branitelja iz Vukovara u ponedjeljak je nastavljeno obranom četvorice optuženih. Rasprava je prošli tjedan odgođena zbog Kovačevićeva premlaćivanja. Njega terete da je kao pripadnik Teritorijalne obrane batom za meso tukao hrvatskog branitelja po glavi i pritom mu govorio: “Dobit ćeš ti svoj kaj, kaj!”.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: suđenje, ratni zločin, miroslav kovačević

Izdvojeni komentari 13 komentara Pogledaj sve komentare

prije 2 sata i 59 minuta

zloćo: Nisu ni stolice kaj su nekad bile .

prije 3 sata i 9 minuta

žbrlj: iskreno se nadam da će cimer dobit barem slobodan vikend i pojaćanu hranu bar mjesec dana zaslužio je

prije 2 sata i 44 minute

zgubidan30: Ha,ha znači dobio je malo onga što je puno više davo,ako bude pravde to je tek početak!

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).