Razlog novog odgađanja je pogrešan sastav Optužnog vijeća. Ivana Čehoka se tereti da je kao gradonačelnik Grada Varaždina oštetio grad za višemilijunske iznose

Četvrtak, 30. 10. 2014. u 13:00, zadnja izmjena prije 49 minuta Piše: Ivan Todorović

Marko Jurinec/PIXSELL

Na županijskom sudu u Zagrebu po drugi put odgođena je sjednica Optužnog vijeća u slučaju Čehok. Prva sjednica vijeća koja se trebala održati 6. listopada odgođena je jer prvookrivljeni Ivan Čehok nije primio poziv. Razlog drugog odgađanja je pogrešan sastav Optužnog vijeća, izvještavaeVaraždin.

Podsjetimo, Optužno vijećetreba odlučiti o prihvaćanju USKOK-ove optužnice protiv Čehoka, Zlatka Horvata, Miroslava Bunića i Stanka Viteza.

Čehoka se tereti da je kao gradonačelnik grada Varaždina oštetio grad za višemilijunske iznose prodajom gradskoga zemljišta u korist trgovačkoga društva u kojem je Miroslav Bunić direktor.

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Politika.

Tagovi: ivan čehok, uskok, optužnica

Izdvojeni komentari 5 komentara Pogledaj sve komentare

prije 49 minuta

rora62: kaj može biti i pogrešan sastav optužnog vijeća da se odgodi suđenje za takav kriminal.Znači to bi moglo trajati i do zastare.

prije 36 minuta

alfabetagama: tako to ide… i dođe vrijeme zastare

prije 20 minuta

japanokinez: Poradi uštede našeg novca, svim gradonačelnicima suditi zajedno jer su se služili ama baš istim metodama pribavljajući materijalnu i drugu korist isključivo za svoj đep.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).