S obzirom na to da se kao jedno od tumačenja pojavilo da je policija ta koja bi trebala provoditi nadzor Ostojić je rekao: “To ćemo vidjeti, ako to bude propisano”

Četvrtak, 20. 11. 2014. u 11:13, zadnja izmjena prije 2 sata i 42 minute Piše: Snježana Krnetić

Goran Jakuš/PIXSELL

Tko će nadzirati Milana Bandića krši li mjere opreza koje je odredio sud prije nego što ga je uz jamčevinu pustio iz Remetinca, ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić kratko je kazao da to s njim nema veze. S obzirom na to da se kao jedno od tumačenja pojavilo da je policija ta koja bi trebala provoditi nadzor Ostojić je rekao:

– To ćemo vidjeti, ako to bude tako propisano – izjavio je ministar prije sjednice Vlade.

Podsjetimo, sudac istrage Zdenko Posavec prošli tjedan je svima osumnjičenima u aferi Agram prihvatio jamčevine. Izvanraspravno vijeće Županijskog suda jučer je potvrdilo tu odluku, te su Bandić i ostali obećali da će poštivati mjere opreza koje im je odredio sud. Nakon toga su uplatili jamčevine na račun Županijskog suda. Jamčevina za Bandića je rekordnih 15 milijuna kuna i to u gotovini.

Pročitajte više o temi na stranici Uhićenje Milana Bandića.

Tagovi: ranko ostojić, nadzor, milan bandić

Izdvojeni komentari 52 komentara Pogledaj sve komentare

prije 2 sata i 27 minuta

mariocalabrese: Hrvatska je raj za lopine, kriminalce i uhljebe a pakao za postenog i normalnog covjeka

prije 2 sata i 3 minute

Car Mrgud Vazdacenzurirani: Počelo je…”nitko nije nadležan”, “ako bude potpisano”…a ko to treba potpisat? Ko je nadležan za potpisivanje? Koja je to ekipa umreženih “plavocrvenocrnih” ništarija, to majka ne rađa…

prije 1 sat i 55 minuta

slobodni dalmat: ..sudac vjeruje bandiću na rijeć….pa čovjek je bio pod zakletvom kada je preuzeo posao gradonačelnika i prekršio istu….što mu sudac daje novu priliku..? ..200 KAZNENI PRIJAVA to je za GUINESSOVU knjigu rekorda….ovo je suton pravne države

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).