Poštovani!

Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju NACIONALNOM SINDIKATU POLICIJE!

Prije svega želimo Vam ukazati što to znači „PITAJ ODVJETNIKA 0-24“!

Naime ovakav naćin besplatne pravne pomoći namijenjen je isključivo članovima NACIONALNOG SINDIKATA POLICIJE, MUP-a RH, kojima savjet ili stručno mišljenje odvjetnika treba odmah, i da za to ne moraju izdvojiti nikakav novac.
Prije svega bitno je i morate znati na to da svaki član sindikata može u bilo kojem trenutku našem odvjetniku besplatno postaviti pitanje na okolnosti problema koji ga mući, i nebvitno da li se pitanje odnosi vezano za službu ili Vaš privatni život.

Napominjemo Odvjetnik će Vam u roku najkasnije od 48 sati od postavljenog upita odgovoriti, njegov odgovor biti će isključivo savjetodavne namjene, Naš odvjetnik Vam u ovom stadiju neće pisati prigovore, žalbe, podneske, tužbe i sl.
Nakon što od našeg odvjetnika dobijete besplatno odgovor, Vi će te sami odlučiti da li će te ići tijekom na koji Vas je uputio naš odvjetnik, ili će te svoja prava i zaštitu ostvariti na neki drugi način.

Napominjemo svakom članu NACIONALNOG SINDIKATA osigurali smo besplatnu pravnu pomoć za sve probleme vezane za našu službu (bilo da se radi o upravnom, parničnom ili kaznenom postupku).

Za sve Vaše upite stojimo Vam na raspolaganju!

Vaš NACIONALNI SINDIKAT POLICIJE

 

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Dokumenti

Predmet

Vaša Poruka