Vrijeme će se u srijedu i četvrtak stabilizirati, no Editu će u petak zamijeniti nova sredozemna ciklona Feliks koja će donijeti pad temperature zraka tijekom nedjelje

Utorak, 02. 12. 2014. u 17:20, zadnja izmjena prije 2 sata i 41 minutu Piše: Željka Krmpotić

Luka Stanzl/PixsellIlustracija

Ciklona Edita Hrvatskoj je donijela južinu i obilnu kišu. U utorak je u dijelovima Dalmacije padala jaka tuča, a kraj Milne na Braču uočili su pijavicu koja je potrajala deset minuta.

Nastavila se i velika temperaturna razlika između kopna i Jadrana. Dnevne temperature na kopnu bile su malo iznad ništice, a na Jadranu su bile oko 15 stupnjeva Celzijevih.

Stiže ciklona Feliks i pad temperature

Vrijeme će se u srijedu i četvrtak stabilizirati, no Editu će u petak zamijeniti nova sredozemna ciklona Feliks.

Za razliku od vrlo nestabilne ciklone Edite, Feliks pad temperature zraka tijekom nedjelje donosi cijelom Jadranu, javljaju iz Crometea.

Vezani članci:

Tagovi: vrijeme, zahlađenje, prognoza, ciklona

Izdvojeni komentari 19 komentara Pogledaj sve komentare

prije 2 sata i 33 minute

Vjeverica od 2 grama: Svaka čast na textu !! Nisam ni primjetio da sam cijelo vrijeme čitao razvučeni podnaslov

prije 2 sata i 12 minuta

lukica25: bilo je i najava snijega u nizinama ako se ne varam za danas, pa eto, zatrpan sam hahaha……….ajd bolje da šutite

prije 2 sata i 16 minuta

Srce od Cukra: Samo da nije jugo i kiša, sve ostalo dolazi u obzir..

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).