29. rujan 2014. objavljeno u 10:54

Budući policajci, polaznici 10. generacije Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka Policijske škole „Josip Jović“ prisustvovali su u petak, 26. rujna, svečanom otvorenju novih prostora Gradskog društva Crvenoga križa Zagreb u Sigetu.

Rezanjem vrpce prostore je otvorio član udruge “ Bokci“ Josip Nevenko Krznarić kojem je uručena nagrada „Milosrdni Samaritanac“ za nesebičnu pomoć onima kojima je najpotrebnija. Uručene su zahvalnice za sudjelovanje u humanitarnim aktivnostima i pomoć koju su Grad Zagreb i mnogobrojne zagrebačke tvrtke, a među njima i Policijska škola „Josip Jović“ pružili stanovnicima poplavljenih područja.

Zahvalnicu je polaznicima Policijske škole uručio načelnik općine Gunja Hrvoje Lucić. Naposljetku, prisutne su veselom lutkarskom predstavom „Fala“ nagradili korisnici Radionice za osobe s intelektualnim teškoćama Dubrava. Nakon svečanog dijela programa, polaznici su se priključili akciji darivanja krvi, a mnogi od njih već sada su višestruki darivatelji krvi što govori o njihovoj svijesti o potrebi pomaganja drugima.

Također, polaznici Policijske škole pozivaju sve kolegice i kolege da se pridruže akciji darivanja krvi koja će 20. listopada s početkom u 9 sati biti organizirana u Policijskoj Akademiji, u prostorima Policijske škole.