Skupina huligana upala je u petak u Studentski dom Stjepan Radić s bakljama u potrazi za potencijalnim navijačima Hajduka, odnosno studentima koji tamo žive

Nedjelja, 23. 11. 2014. u 12:10, zadnja izmjena prije 1 sat i 7 minuta Piše: Petar Hrstić

Zarko Basic/PIXSELL

Skupina huligana, navodno navijača Dinama, upala je u petak oko 22 sata u Studentski dom Stjepan Radić s bakljama u potrazi za potencijalnim navijačima Hajduka, odnosno studentima koji tamo žive.

Iza huligana su ostali razbijeni prozori, ostaci stakla i tragovi baklji po zidovima. Materijalna šteta srećom nije velika, oko 500 kuna, rekla je Rajšić.

Policija je privela 15 osoba, od čega ih je sedam privedeno jer nisu kod sebe imali osobne iskaznice, troje zbog izazivanja nereda, a preostalih sedam zbog narušavanja javnog reda i mira, izvijestila je policija. Jedna osoba zadržana je u pritvoru radi triježnjenja.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: studentski dom stjepan radić, huligani, baklje

Izdvojeni komentari 2 komentara Pogledaj sve komentare

prije 1 sat i 1 minutu

mmp.69: Zemlja u rasulu, nezaposlenost na sve strane, “nema se ni za kruha”….ali zato decki idu napad…na navijace hajduka..a ovi ce u Splitu na navijace Dinama. Aktivna omladina u pm !

prije 30 minuta

SUSSIE: Istina…umjesto da ide nešto raditi da zarade, oni žive ne tuđim grbačama i uništavaju. Trebalo bi sad njima ispostaviti račun i za učinjenu štetu i za narušavanje javnog reda i mira pa bi se opametili.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporterObrazac
telefon:01/24-24-242e-mail: reporter@24sata.hrSve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).